ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Γιουβέτσι κατσαρολάτο με κοτόπουλο και δεντρολίβανο
ΤΑΞΙΔΙΑ
Παρίσι: Οσα θα δούμε στην πολυαναμενόμενη έκθεση για τον Ολυμπισμό
ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
Υπάρχουν βιβλία που ανοίγουν κουβέντα με τον αναγνώστη;
Χαλβάς gluten-free χωρίς σιμιγδάλι, με αμύγδαλο
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Μήπως το cancel στα δημοφιλή «παιδικά» παλιότερων δεκαετιών είναι υπερβολή;
Ο θάνατος του 98χρονου Λοράν ντε Μπρινόφ, δημιουργού του Μπαμπάρ, ξαναφέρνει στο προσκήνιο την κουβέντα για το αν μια ιστορία που δεν τηρεί τους κανόνες της πολιτικής ορθότητας αντέχει στη σημερινή εποχή.
Μπριζόλες μοσχαρίσιες σε γιαουρτένια μαρινάδα
Μπριζόλες μοσχαρίσιες σε γιαουρτένια μαρινάδα για τους πιο “γκουρμέ” φίλους.
Ειρήνη Δαμιανίδου, η δικηγόρος που χορογράφησε το «Zari»
Άφησε τη Νομική για το πάθος της για τον χορό, εξηγεί τι είναι το waacking και ομολογεί ότι τη διασκεδάζει να βλέπει ανθρώπους να προσπαθούν να μιμηθούν τον χορό της Μαρίνας Σάττι.
Φάβα με «σάλτσα» από φασόλια, μυρωδικά και ντοματίνια
Ένα πιάτο υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μια και η φάβα συνδυάζεται με φασόλια.
Μπάρες βρώμης με σοκολάτα και ξερά κεράσια
Απολαυστικές νηστίσιμες μπάρες με σοκολάτα κουβερτούρα και αποξηραμένα φρούτα για ένα τονωτικό σνακ μέσα στη μέρα, στο σπίτι ή στο γραφείο.
Μία μουσικοθεατρική παράσταση αναμετράται με την έννοια της αποτυχίας
Ο Έκτορας Λυγίζος ανεβάζει στη Λυρική Σκηνή την παράσταση «Ο αποτυχημένος». Αυτά είναι όσα γνωρίζουμε για αυτή.
Οι ελληνικές σειρές που «κόπηκαν» αλλά δεν τις ξεχάσαμε ποτέ
Με αφορμή την επιστροφή, ύστερα από 25 χρόνια, της μαύρης κωμωδίας «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», οι συντάκτες του «Κ» θυμούνται εκείνες τις ελληνικές σειρές που ναι μεν κόπηκαν πριν την ώρα τους αλλά πρόλαβαν να αφήσουν το στίγμα τους.
Οι συνταγές που μαγείρεψε η ομάδα του Γαστρονόμου τον Μάρτιο
Ιδιαίτεροι μεζέδες, ζυμαρικά με όστρακα, αγιορείτικες συνταγές και πιάτα με τα λαχανικά της άνοιξης πρωταγωνίστησαν στις κουζίνες των Γαστρονόμων τον Μάρτιο.
Αφράτοι κεφτέδες με μοσχαρίσιο κιμά
Μπόλικος δυόσμος, κρεμμύδι, ψωμί μουλιασμένο σε γάλα, αλλά και στραγγιστό γιαούρτι και λίγο ξίδι είναι το μυστικό για να γίνουν αυτοί οι κεφτέδες αφράτοι και νόστιμοι.
Νηστίσιμη μηλόπιτα κραμπλ με κόκκινα και πράσινα μήλα
Και κόκκινα και πράσινα μήλα έχει για ποικιλία αυτή η νηστίσιμη μηλόπιτα με τη σούπερ τραγανή επιφάνεια από κραμπλ.
Μπέκαμ, Ντι Κάπριο ή Μπραντ Πιτ: Το τέλειο ανδρικό πρόσωπο με βάση το TikTok
Στη νέα κουλτούρα της ανδρικής περιποίησης βασιλεύουν οι influencers του TikTok, με το κυνήγι του «τέλειου προσώπου» να οδηγεί τη νέα γενιά σε κομμωτήρια, δερματολόγους και οδοντιάτρους, αλλά και στα ιατρεία πλαστικών χειρουργών.