ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Cheesecake με επικάλυψη καραμέλας με μπίρα (!)
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
School Buddy: Ο φίλος που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμαστε
Η νέα τάση στον τουρισμό που η εμπορική της αξία αγγίζει το 1 τρισ. (!) ευρώ
Καλαμάρια μαγειρεμένα στο μελάνι τους, με σάλτσα ψωμιού
Κεφτέδες με κρεμμυδάτη σάλτσα
Κεφτέδες βουτηγμένοι σε γλυκοπικάντικη κόκκινη σάλτσα, μια ωραία ιδέα για ένα απλό αλλά πολύ νόστιμο χειμωνιάτικο φαγητό, που θέλει ψωμί και τυρί για να απογειωθεί.
Πατάτες φούρνου με μέλι, σκόρδο και αμυγδαλοβούτυρο
Εμπλουτίστε τις κλασικές πατάτες φούρνου με αμυγδαλοβούτυρο, μέλι και σκόρδο και σερβίρετε αυτή τη λιχουδιά ως συνοδευτικό ψητού ή ως μεζέ, συνοδεύοντας με κρασί.
DISNEY
Μίκυ Μάους #510 ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Η περιπέτεια και το γέλιο συνεχίζονται στις νέες ιστορίες του Μίκυ Μάους που κυκλοφορούν στα περίπτερα. 005 ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 037 ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΛΑΓΩΝΙΚΟΥ 059 ΦΕΘΡΥ ΝΤΑΚ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ 067 ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ ΠΑΡ’ΤΑ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ… 079 ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ ΚΙΝΗΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 105 ΜΙΚΡΟΣ ΙΝΔΙΑΝΑ ΓΚΟΥΦΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ […]
Βάφλες με αλεύρι ολικής άλεσης και γιαούρτι
Ζεστές ζεστές, με λίγο βούτυρο και μέλι, αυτές οι χρυσαφιές, τραγανές βάφλες, που φτιάχνονται με αλεύρι ολικής άλεσης και γιαούρτι, είναι το πιο ωραίο πρωινό.
Mr Beast: Ο δημοφιλέστερος ινφλουένσερ του YouTube σήμερα
Γνωριμία με τον Τζίμι Ντόναλτσον, την προσωπικότητα που παρακολουθούν περισσότεροι από 242 εκατ. άνθρωποι στη δημοφιλή πλατφόρμα και έναν από τους ελάχιστους ινφλουένσερ που το περιοδικό Time έχει συμπεριλάβει στα πρόσωπα της χρονιάς.
Μπιφτέκια: πώς γίνονται ζουμερά, πόσο τα ψήνουμε και 16 λιχούδικες συνταγές
16 λαχταριστές συνταγές για μπιφτέκια ζουμερά με διάφορα είδη κιμά, που φτιάχνουμε ξανά και ξανά. Πώς τα ετοιμάζουμε, πώς τα ψήνουμε. Έχουμε όλες τις απαντήσεις.
Τι άφησε πίσω του ο τυφώνας «Σαλό»;
Μία προσωπική τοποθέτηση για το κατά πόσο άξιζε ή όχι όλο αυτό το hype γύρω από το έργο «Σαλό, 120 ημέρες στα Σόδομα» που σκηνοθέτησε ο Άρης Μπινιάρης.
ΤΑΞΙΔΙΑ
5 λόγοι για να ταξιδέψουμε στη Χίο την άνοιξη
Η υπέροχη φύση της ενδοχώρας, τα μεθυστικά αρώματα του Κάμπου, η πολιτιστική κληρονομιά και τα πατροπαράδοτα έθιμα της Χίου μάς καλούν να την ανακαλύψουμε.
VOGUE
Πόσο χρόνο περνάτε σε εξωτερικούς χώρους; Η (κακή) συνήθεια που επηρεάζει ευεξία και μακροζωία
Πριν από 15 χρόνια περνούσαμε μόνο το 10% της ημέρας σε εσωτερικούς χώρους και τώρα έως και το 90%. Όλα αυτά έχουν διαφορετικές συνέπειες και οι ειδικοί μας το εξηγούν.
Cosplay: Τι γυρεύει μία παρέα από υπερήρωες στην Πλάκα
Η κοινότητα των Ελλήνων cosplayers μεγαλώνει, οπότε μην απορήσετε την επόμενη φορά που θα συναντήσετε έναν σούπερ ήρωα ή μια φιγούρα μάνγκα.
Semla: Τα αφράτα σουηδικά γλυκάκια και πού τα βρίσκουμε στην Αθήνα
Semla είναι ένα αφράτο ζυμάρι γεμιστό με αμυγδαλόπαστα και σαντιγί. Tα λαχταριστά, γλυκά ψωμάκια που τρώγονται κατά κόρον στη Σκανδιναβία ξεκινούν τώρα την «καριέρα» τους και στην Αθήνα.