Ο Γαστρονόμος Μαρτίου κηρύσσει την έναρξη της Σαρακοστής!

Ο Γαστρονόμος Μαρτίου κηρύσσει την έναρξη της Σαρακοστής!

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλο αφιέρωμα: Η αποθέωση της Σαρακοστής

 

Λαγάνα κάθε μέρα: άζυμη, gluten free, κυπριακή με μυρόχορτα, με πολίτικα αρώματα, ολικής αλέσεως. Μαζί, 6 πρωτότυποι τρόποι να τη νοστιμίσουμε, για να μην τη βαρεθούμε ποτέ!

Έθνικ νηστεία: από μεξικάνικα τάκος με χταπόδι μέχρι σπανιόλικη παέγια με καραβίδες.

Ψαροφαγία: οι ταραμοσαλάτες του Λαζάρου και άλλες μοναδικές σαρακοστιανές συνταγές από τον μετρ των θαλασσινών.

Τα κλασικά: όλα τα μυστικά για τον καλύτερο μπακαλιάρο-σκορδαλιά για την 25η Μαρτίου, διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.

Πρωινό: ασουρές· το απόλυτο energy bowl μάς έρχεται από τα βάθη της παράδοσης.

Ζαχαροπλαστείο: τα νέα νηστίσιμα γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου.

Η χαρά του vegan! ένα πλήρες μηνιαίο συνταγολόγιο με νηστίσιμες συνταγές.

+ Αποστολή Βόλος: η πόλη που εφηύρε τον μεζέ σε… 24 πιατάκια!  Ένα οδοιπορικό νοστιμιάς με τις καλύτερες διευθύνσεις, πολύτιμα μυστικά, συναρπαστικές ιστορίες, πολύ τσίπουρο και ακόμα περισσότερες λιχουδιές. 

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με την Καθημερινή της Κυριακής

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT