Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Χωρούν 30 σεφ σε ένα τεύχος;

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Χωρούν 30 σεφ σε ένα τεύχος;

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλο αφιέρωμα: Restart

Επιτέλους οι Έλληνες σεφ επιστρέφουν στα πόστα τους, στις κουζίνες των εστιατορίων τους, και μαζί τους παίρνει ξανά μπροστά η ελληνική γαστρονομία. Ο Γαστρονόμος καταγράφει το ριστάρτ της εστίασης, αποτυπώνει το κλίμα των πρώτων ημερών, τις πρακτικές δυσκολίες, τους ελιγμούς επιβίωσης και τις τάσεις που θα διαμορφώσουν το τοπίο την επόμενη μέρα. Η νέα κανονικότητα που αναδύεται είναι ένα ζοφερό σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή μια ευκαιρία για συναρπαστικές αλλαγές;

Σε αυτό το ερώτημα καλούνται να απαντήσουν 30 κορυφαίοι Έλληνες σεφ και επιχειρηματίες της εστίασης σε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση. Ενωμένοι όσο ποτέ, με ανανεωμένες δυνάμεις και όρεξη που ξεχειλίζει, ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του «Γαστρονόμου» και όλοι μαζί στρώνουν ένα συμβολικό τραπέζι γεμάτο θεσπέσιους μεζέδες. Ένα καλοκαιρινό τραπέζι με τον τρόπο των Ελλήνων, που γιορτάζει την ίδια την επιστροφή στη ζωή, μια συλλογή εξαίσιων συνταγών από τους καλύτερους, που θα αφήσει εποχή.

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Χωρούν 30 σεφ σε ένα τεύχος;-1

Η ελληνική γαστρονομία στα καλύτερά της!

Ακόμα, 70 λαχταριστές συνταγές για το καλοκαίρι:

  • Η επανεφεύρεση του μουσακά: Λαχταριστές εκδοχές του εθνικού μας φαγητού
Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Χωρούν 30 σεφ σε ένα τεύχος;-2

  • Κάθε μέρα ντοματοσαλάτα: Πρωτότυπες παραλλαγές της καλοκαιρινής μας σαλάτας
Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Χωρούν 30 σεφ σε ένα τεύχος;-3

  • Κάν' το όπως οι Καταλανοί: Ένα γιορτινό τραπέζι που αποθεώνει τα ψάρια και τα θαλασσινά του θέρους
Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Χωρούν 30 σεφ σε ένα τεύχος;-4

  • Τα cheesecakes του Παρλιάρου: Πέντε μοναδικές συνταγές που θα φτιάχνουμε ξανά και ξανά
Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Χωρούν 30 σεφ σε ένα τεύχος;-5

Γαστρονόμος Ιουνίου, αυτή την Κυριακή, 14/06, με την Καθημερινή

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Χωρούν 30 σεφ σε ένα τεύχος;-6

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT