Μεγάλο αφιέρωμα: Restart
Επιτέλους οι Έλληνες σεφ επιστρέφουν στα πόστα τους, στις κουζίνες των εστιατορίων τους, και μαζί τους παίρνει ξανά μπροστά η ελληνική γαστρονομία. Ο Γαστρονόμος καταγράφει το ριστάρτ της εστίασης, αποτυπώνει το κλίμα των πρώτων ημερών, τις πρακτικές δυσκολίες, τους ελιγμούς επιβίωσης και τις τάσεις που θα διαμορφώσουν το τοπίο την επόμενη μέρα. Η νέα κανονικότητα που αναδύεται είναι ένα ζοφερό σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή μια ευκαιρία για συναρπαστικές αλλαγές;
Σε αυτό το ερώτημα καλούνται να απαντήσουν 30 κορυφαίοι Έλληνες σεφ και επιχειρηματίες της εστίασης σε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση. Ενωμένοι όσο ποτέ, με ανανεωμένες δυνάμεις και όρεξη που ξεχειλίζει, ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του «Γαστρονόμου» και όλοι μαζί στρώνουν ένα συμβολικό τραπέζι γεμάτο θεσπέσιους μεζέδες. Ένα καλοκαιρινό τραπέζι με τον τρόπο των Ελλήνων, που γιορτάζει την ίδια την επιστροφή στη ζωή, μια συλλογή εξαίσιων συνταγών από τους καλύτερους, που θα αφήσει εποχή.
Η ελληνική γαστρονομία στα καλύτερά της!
Ακόμα, 70 λαχταριστές συνταγές για το καλοκαίρι:
- Η επανεφεύρεση του μουσακά: Λαχταριστές εκδοχές του εθνικού μας φαγητού
- Κάθε μέρα ντοματοσαλάτα: Πρωτότυπες παραλλαγές της καλοκαιρινής μας σαλάτας
- Κάν' το όπως οι Καταλανοί: Ένα γιορτινό τραπέζι που αποθεώνει τα ψάρια και τα θαλασσινά του θέρους
- Τα cheesecakes του Παρλιάρου: Πέντε μοναδικές συνταγές που θα φτιάχνουμε ξανά και ξανά
Γαστρονόμος Ιουνίου, αυτή την Κυριακή, 14/06, με την Καθημερινή