Υλικά
600 γρ. κιμάς από γαλοπούλα, περασμένος μία φορά από τη μηχανή και πολύ κρύος
1 ξερό κρεμμύδι, λιωμένο στο μούλτι
1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης, μουσκεμένη σε νερό και στυμμένη
2 ασπράδια αυγών χτυπημένα σε ελαφριά μαρέγκα
2 κ.σ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
2 κ.σ. δυόσμος, ψιλοκομμένος
2/3 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλατοπίπερο, κατά βούληση
2 καρότα, ψιλοτριμμένα
Σάλτσα
200 γρ. γιαούρτι light
2 κ.σ. δυόσμος, ψιλοκομμένος
αλατοπίπερο, κατά βούληση
Διαδικασία
Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά, το κρεμμύδι, το ψωμί, τα ασπράδια, τα μυρωδικά, την πάπρικα και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι…
Διαβάστε ολόκληρη την συνταγή στο gastronomos.gr