Τρεις συντάκτες του «γ» δοκιμάζουν τρία πιάτα από το χειμερινό μενού του Aleria.
Ενα βαθύ, μακρόσυρτο χασμουρητό η αθηναϊκή εστίαση και φέτος. Ίδια η προτεραιότητά της χρόνια τώρα να εντυπωσιάσει χωρίς να έχει ιδρώσει, παιδευτεί, δημιουργήσει επί της ουσίας εν τόπω και εν χρόνω. Ξεκομμένη από τη γη (αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο περιορισμένη είναι η γκάμα των λαχανικών που μεταχειρίζονται οι επαγγελματίες της εστίασης), ανεπίκαιρη (πού είναι τα μπρόκολα και τα λάχανά σας, σεφ;), ζαλισμένη από τα πολλά κοκτέιλ (προσεχώς πατσατζίδικο με κοκτέηλ ή κοκτεηλάδικο με ψιλοκομμένο πατσά σε microσφηνάκι), θολωμένη απ’ το jet lag (πόσο σούσι να αντέξει πια ο εν Αθήναις εξοδούχος;), νοθευμένη και όχι ορθώς μπολιασμένη από τις σπουδαίες κατακτήσεις της εσπερίας, άστοχη, ανερμάτιστη, αδούλευτη, ξύλο απελέκητο.
Διαβάστε όλο το άρθρο στο gastronomos.gr