Κυριακή 30/5: Vogue Greece με «Pride» διάθεση!

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

“Proud To Be Me”. Με αυτό το σύνθημα, η Vogue Greece Ιουνίου έρχεται περήφανα στα περίπτερα την Κυριακή 30/5 με την Καθημερινή, μ’ ένα πολύχρωμο τεύχος, αφιερωμένο στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Η Hanne Gabie Odiele, το εμβληματικό intersex top model που σπάει τα στερεότυπα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας, ταξίδεψε από την Αμερική στην Αθήνα για να φωτογραφηθεί από τον Phil Poynter σε μια urban ιστορία μόδας μαζί με ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα της πόλης που καθημερινά αγωνίζονται για μια κοινωνία ισότητας και αποδοχής.

«Χάρηκα πολύ που με καλέσατε στην Αθήνα γι’ αυτή τη φωτογράφιση. Μου αρέσει πολύ το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε προς τα έξω με αυτή τη δουλειά. Να είμαστε περήφανοι για τον εαυτό μας, γι’ αυτό που πραγματικά είμαστε, και να οραματιστούμε έναν κόσμο που θα μας περιέχει όλους, χωρίς διακρίσεις», λέει μεταξύ άλλων η Odiele στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Βλάση Κωστούρο. 

Εδώ και δύο χρόνια, η Vogue Greece έχει κάνει μότο της την έννοια της συμπερίληψης, αναδεικνύοντας θέματα που οραματίζονται μια κοινωνία αποδοχής, αγάπης και ίσως ευκαιριών για όλους. «Αυτό το τεύχος είναι αφιερωμένο στην περηφάνεια, την αγάπη, την ορατότητα και την αποδοχή. Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που εν έτει 2021 υπόκεινται bullying για το φύλο τους, τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους, τον τρόπο που ντύνονται και εκφράζονται. Σε όλους αυτούς που στερούνται βασικά δικαιώματα, όπως οι ίσες ευκαιρίες στην εργασία, ο γάμος και η τεκνοθεσία. Σε όλους εκείνους που τρέμουν να κάνουν coming out, επειδή φοβούνται την αντίδραση της οικογένειάς τους. Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό τους και στις σελίδες μας θα διαβάσετε ιστορίες υπέροχων ανθρώπων που αγωνίζονται για τα LGBTQIA+ δικαιώματα, μας κάνουν περήφανους με το έργο τους και μας δείχνουν ότι δεν υπάρχουν φύλα, παρά μόνο αγάπη», τονίζει η Editor in Chief της Vogue Greece, Θάλεια Καραφυλλίδου.

Στις σελίδες της νέας Vogue Greece, θα βρείτε, ακόμα, τη Yasmin Benoit να εξηγεί τι σημαίνει asexual και aromantic, τον αγαπημένο του Instagram Mark Bryan να αναλύει πώς γίνεται να είσαι straight και να σου αρέσει να φοράς φούστες και ψηλοτάκουνα, τον νεαρό σχεδιαστή Harris Reed που βάζει τη ρευστότητα στο επίκεντρο της δουλειάς του, τον αγαπημένο πίνακα της Μπέττυς Βακαλίδου, αλλά και τη ζεστή οικογενειακή ζωή της Cass και της Ali Bird. 

Το νέο τεύχος Ιουνίου της Vogue Greece κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 30 Μαΐου μαζί με την Καθημερινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT