O Harris Reed μιλάει στη Vogue Greece για το fluidity

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη ρευστότητα στο επίκεντρο της δουλειάς του, ο νεαρός σχεδιαστής Harris Reed βασιλεύει στον γεμάτο θεατρικότητα και μηνύματα κόσμο που έχει δημιουργήσει. Η Έλις Κις μίλησε αποκλειστικά μαζί του, για το νέο “Pride” τεύχος Ιουνίου της Vogue Greece.

«Ανήκω σε μια γενιά η οποία δεν αντιμετωπίζει το θέμα του φύλου με όρους άσπρου-μαύρου. Και όχι μόνο το φύλο, αλλά τη ζωή γενικότερα», τονίζει ο σχεδιαστής. «Το fluidity ενσωματώνει την ιδέα ότι δεν προσδιορίζεσαι μόνο σε ένα φύλο, σε έναν τρόπο ζωής και ύπαρξης. Η λέξη “ρευστότητα” έχει να κάνει με την κινητικότητα. Όποιο project κι αν αναλάβω, δεν μιλάω μόνο για τη ρευστότητα του φύλου, αλλά για τη ρευστότητα γενικότερα. Στο μυαλό μου αυτό σημαίνει να ζεις με τον πιο αυθεντικό σου εαυτό, με τον πιο αυθεντικό τρόπο, μέσα στο πιο αυθεντικό δέρμα».

*Διαβάστε τη συνέντευξη στο νέο τεύχος Ιουνίου της Vogue Greece, που κυκλοφορεί στα περίπτερα αυτή την Κυριακή (30/5) μαζί με την Καθημερινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT