O Mark Bryan αποκλειστικά στη Vogue Greece

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο 61χρονος Αμερικανός που μένει μαζί με τη σύζυγό του σ’ ένα χωριό της Γερμανίας, αγαπά πολύ τις γυναίκες. Αγαπά, επίσης, τα ψηλοτάκουνα και τις φούστες. Και τα φοράει με στιλ, παραμένοντας αρρενωπός. Γιατί; Γιατί έτσι του αρέσει! Στην ταυτότητά του δηλώνει straight, cis male, και τους τελευταίους μήνες έχει γίνει η πιο viral φιγούρα του Instagram παγκοσμίως, μετρώντας πάνω από μισό εκατομμύριο ακολούθους που επιδοκιμάζουν, όχι μόνο το στιλ, αλλά και τον ενεργό αγώνα του ενάντια στα έμφυλα στερεότυπα που θέλουν τους άνδρες να ντύνονται αποκλειστικά με ανδρικά ρούχα και τις γυναίκες με γυναικεία. Μέσα σε λίγους μήνες έχει μετατραπεί στο απόλυτο fashion icon. Επιδραστικοί οίκοι μόδας τον καλούν σε καμπάνιες τους, ενώ συχνά ταξιδεύει για φωτογραφίσεις για λογαριασμό μεγάλων περιοδικών μόδας. 

Ο Mark φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το “Pride” τεύχος Ιουνίου της Vogue Greece και μίλησε στον Βλάση Κωστούρο. «Νιώθω 100% άνδρας και αν θέλω να περάσω ένα μήνυμα, είναι ότι τα ρούχα δεν έχουν καμία σχέση και δεν πρέπει να υπαγορεύουν το φύλο ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό εκείνου που τα φοράει», είπε μεταξύ άλλων.

*Διαβάστε τη συνέντευξη στο νέο τεύχος Ιουνίου της Vogue Greece, που κυκλοφορεί στα περίπτερα αυτή την Κυριακή (30/5) μαζί με την Καθημερινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT