O Γεράσιμος Ευαγγελάτος συναντά την Αλεξάνδρα Κ* στη Vogue Greece

O Γεράσιμος Ευαγγελάτος συναντά την Αλεξάνδρα Κ* στη Vogue Greece

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο γνωστός στιχουργός συνάντησε την καλή του φίλη Αλεξάνδρα Κ* για λογαριασμό του νέου τεύχους Ιουλίου – Αυγούστου της Vogue Greece. Στην ανατρεπτική τους συνομιλία, μίλησαν για πολλά. Για το νέο της έργο, Αίμα Γάλα, που ανεβαίνει φέτος στη Μικρή Επίδαυρο, αλλά και για όλα όσα συνθέτουν την πολύπλευρη προσωπικότητα της αγαπημένης συγγραφέως. 

Τι συγγραφέας είστε; Πού να σας κατατάξουμε;

Πρέπει να καταταγώ; Δώστε μου Ι5 κι αφήστε με να κάνω ό,τι γουστάρω.

Δεν γράφετε για ιδεατούς γκόμενους; Είναι ομολογουμένως πολύ αισθησιακή η γραφή σας.

Όχι, δεν γράφω για κανέναν. Εγώ πρέπει να με θαυμάσω. Παλιότερα ήθελα την αποδοχή πέντε-έξι συγγραφέων, πια έχω πίστη σε αυτά που γράφω και μου αρκεί, έχω ησυχάσει μέσα μου σε σχέση με την ταυτότητά μου. Γι’ αυτό και γράφω ό,τι θέλω, σε όποιο μέσο θέλω, μιλάω, συμπεριφέρομαι, ντύνομαι και φωτογραφίζομαι όπως θέλω. Εγώ αυτή τη φωτογραφία με το μίνι και τα μπούτια έξω θα βάλω στο μνήμα μου, έτσι θέλω να με θυμάστε. Δεν νιώθω την ανάγκη να είμαι συνεπής προς τη σοβαροφανή εικόνα της συγγραφέως/πνευματικής δημιουργού που περιμένουν οι άλλοι. Συχνά την τρολάρω. Κι αν η δημόσια εικόνα μου αποτρέπει κάποιους από το να αναγνώσουν σοβαρά το έργο μου, αυτοί θα είναι αναγνώστες/θεατές με τους οποίους δεν θα επικοινωνούσαμε ούτως ή άλλως.

*Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο νέο τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου της Vogue Greece που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 27/6 μαζί με την «Καθημερινή» 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT