Ο Erdem Moralioğlu αποκλειστικά στη Vogue Greece

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επί 17 χρόνια, ο 44χρονος Erdem δημιουργεί ρούχα που διατηρούν την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου. Ο Filep Motwary τον συνάντησε αποκλειστικά για το νέο τεύχος Νοεμβρίου της Vogue Greece (κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 31/10 με την Καθημερινή) και μίλησε μαζί του για την αξία της διαχρονικότητας στη μόδα και τη νέα του συλλογή.

Τον Erdem τον εμπνέουν ο κλασικός χορός, το σινεμά του Hitchcock, η μητέρα του και η δίδυμη αδελφή του. «Γι’ αυτόν τον χειμώνα εμπνεύστηκα από τη Margot Fonteyn, από την αυστηρότητα και την πειθαρχία της μέχρι το τέλος της καριέρας της», λέει μεταξύ άλλων. «Απεχθάνομαι την ιδέα να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να είμαι πολιτικά ορθός. Με ενδιαφέρει η ουσία. Είναι σημαντικό για μένα να μπορώ να ντύσω μια μερίδα του πληθυσμού που δεν ήμουν μέχρι τώρα σε θέση να το κάνω».

*Διαβάστε τη συνέχεια της ανατρεπτικής συνέντευξης στο νέο τεύχος Νοεμβρίου της Vogue Greece. Κυκλοφορεί στα περίπτερα, αυτή την Κυριακή (31/10) με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT