Ο Ρένος πάει Λυρική – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Ο Ρένος πάει Λυρική – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο νέο τεύχος του «Κ» μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Ρένο Χαραλαμπίδη για τη «δεύτερη ζωή» της ταινίας του Φτηνά τσιγάρα, την επανάσταση που δεν έγινε στον κινηματογράφο, το τίμημα της συμμετοχής του στη φτηνή τηλεόραση και τις ταμπέλες «ψώνιο» και «κουλτουριάρης» που τον ακολούθησαν για χρόνια.

Η πανδημία άλλαξε τον τρόπο που πίνουμε, το πού πίνουμε, το γιατί πίνουμε, το πόσο πίνουμε και το τι πίνουμε. Δύο χρόνια μετά, πάντως, συνεχίζουμε να πίνουμε. Να κάνουμε ένα διάλειμμα ή δεν χρειάζεται; 

Ξεχάστε τους γραφικούς χειμερινούς κολυμβητές της δεκαετίας του ’80. Η κρίση και η πανδημία έκαναν χιλιάδες Αθηναίους να μη φοβούνται τη θάλασσα τον χειμώνα, με αποτέλεσμα οι πιο δημοφιλείς παραλίες της Αττικής να έχουν κόσμο ακόμα και με ξεροβόρι. Πάμε να γνωρίσουμε τη νέα γενιά χειμερινών κολυμβητών.

Ιδεολόγος οραματιστής της Σίλικον Βάλεϊ; Κυνικός υποστηρικτής του Τραμπ και ακραίων ελευθεριακών σχεδίων; Σούπερ αμοραλιστής κακός; Ιδιοφυΐα; Μια νέα βιογραφία του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Πίτερ Τιλ επιχειρεί να αναλύσει την αντιφατική εικόνα του, βάζοντάς μας στα παρασκήνια της ζωής ενός πανίσχυρου παίκτη της Σίλικον Βάλεϊ.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του ανανεωμένου περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 23 Ιανουαρίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT