Στους 4Τροχούς Μαρτίου η ηλεκτροκίνηση έχει την τιμητική της – Εκτάκτως 5/3 με την «Καθημερινή» της Κυριακής

Στους 4Τροχούς Μαρτίου η ηλεκτροκίνηση έχει την τιμητική της – Εκτάκτως 5/3 με την «Καθημερινή» της Κυριακής

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους 4Τροχούς Μαρτίου οδηγούμε στην Ελλάδα το φουτουριστικό, αμιγώς ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 5. Με άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, τέσσερις διαφορετικές επιλογές όσον αφορά το σύστημα κίνησης και την μπαταρία του, αλλά και ένα πανίσχυρο σύστημα φόρτισης για την ελαχιστοποίηση του χρόνου ανεφοδιασμού.

Την ίδια στιγμή, η κορυφαία έκδοση της ηλεκτρικής Mustang Mach-E, που φέρει το χαρακτηρισμό «GT», συναντά στη διαδρομή της Ανάβασης της Ριτσώνας το Ford Focus RS. Αμφότερα με έναν οικογενειακό μανδύα που από μέσα κρύβει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα.

Στην ενότητα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, οι 4Τροχοί Μαρτίου περιλαμβάνουν και ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα, στο BMW i3, το εμβληματικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της γερμανικής εταιρείας, που ύστερα από εννέα χρόνια αποσύρεται από την παραγωγή, παρ’ ότι σε εμφάνιση και προδιαγραφές δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον πιο σύγχρονο ανταγωνισμό του.

Όμως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δε μονοπωλούν τις σελίδες του νέου τεύχους. Έτσι, οδηγούμε στη Λισαβόνα τη νέα γενιά του OpelAstra, συγκρίνουμε το νεοφερμένο DS 4 με το αντίστοιχης φιλοσοφίας CupraFormentor και κυκλώνουμε τα Τζουμέρκα με το νέο KiaSportage.

Κυκλοφορεί εκτάκτως, το Σάββατο 5 Μαρτίου, με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT