Παρακολουθούμε το AMG Winter Experience, στον Αρκτικό Κύκλο, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Παρακολουθούμε το AMG Winter Experience, στον Αρκτικό Κύκλο, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τον Ιανουάριο του 2022 η «Ακαδημία Οδήγησης AMG» διοργανώνει το εντυπωσιακό «AMG Winter Experience», 100 χιλιόμετρα νότια του Αρκτικού Κύκλου, στο Άριεπλογκ της Σουηδίας. Έχοντας εξασφαλίσει την αποκλειστική χρήση μιας… παγωμένης λίμνης 292.833 τετραγωνικών μέτρων, πάνω στην οποία εκτελούνται πολυάριθμα, άρτια εκπαιδευτικά προγράμματα και διαδρομές με ονομασίες οικείες στους λάτρεις της αυτοκίνησης, όπως «Nordschleife», «Spa-Francorchamps», «Hockenheimring» κ.ά., οι συμμετέχοντες βιώνουν τη δυναμική γοητεία της Mercedes AMG, στο ιδανικό -για την περίσταση- περιβάλλον της Λαπωνίας.

Φέτος μας δόθηκε η ευκαιρία να ζήσουμε κι εμείς αυτή την εμπειρία στους πάγους, σε θερμοκρασίες κοντά στους -15 βαθμούς Κελσίου, αλλά με το κέφι να μας κρατάει ζεστούς και να έχει ζωγραφίσει ένα μόνιμο χαμόγελο στα πρόσωπά μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εμπειρίας μας εκεί, καταρτισμένοι εκπαιδευτές σε ετοιμότητα παρέχουν εξειδικευμένες συμβουλές, με βάση την πολυετή εμπειρία τους σε διάφορες κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ως αποτέλεσμα, οι συμμετέχοντες βελτιώνουν τις ατομικές τους δεξιότητες σε βαθμό που πολλές φορές ούτε οι ίδιοι δε φαντάζονταν. Στην περίπτωση του AMG Winter Experience, σε ρόλους εκπαιδευτών -μεταξύ άλλων εξίσου σημαντικών- βρίσκονται πασίγνωστοι οδηγοί αγώνων και πρεσβευτές της AMG, όπως οι Μάρο Ένγκελ, Μπερντ Σνάιντερ, Καρλ Βέντλινγκερ και Μπερντ Μάιλεντερ, οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν την επαγγελματική τους τεχνογνωσία και να απαντήσουν σε ερώτηση αναφορικά με τον σωστό χειρισμό του οχήματος κάτω από αυτές τις τόσο διαφορετικές συνθήκες, και όχι μόνο.

*Διαβάστε περισσότερα για το AMG Winter Experience στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT