Κυριακή 8/5 με την «Καθημερινή της Κυριακής»: Best Workplaces Hellas 2022

Κυριακή 8/5 με την «Καθημερινή της Κυριακής»: Best Workplaces Hellas 2022

Οι 25 εταιρείες που αξίζει να εργάζεσαι

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο χρόνια πανδημίας ήταν μια μεγάλη δοκιμασία, αλλά ταυτόχρονα και μια εξαιρετική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να αποδείξουν έμπρακτα την φροντίδα και το ενδιαφέρον προς τους εργαζόμενους τους.

Γνωρίστε μέσα από το αφιέρωμα της εφημερίδας η «Καθημερινή» την Κυριακή 8 Μαΐου τις καλύτερες πρακτικές των εταιρειών που συνεχίζουν να επενδύουν σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους τους.

Για 20ή συνεχόμενη χρονιά το Great Place to Work® σε συνεργασία με την εφημερίδα η «Καθημερινή» δημοσιεύει σε ειδικό αφιέρωμα τη λίστα των 25 εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Η κατάταξη των εταιρειών προκύπτει κατά το μεγαλύτερο μέρος της, από την αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος της εταιρείας από τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Στο αφιέρωμα θα ανακαλύψετε τα κύρια χαρακτηριστικά των εταιρειών που βραβεύονται φέτος καθώς και κάποιες ενέργειες τους, που έκαναν πέραν των άλλων τους αξιολογητές να τις προκρίνουν.

Κυκλοφορεί την Κυριακή 8 Μαΐου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT