Η Vogue Greece Ιουνίου ταξιδεύει στην Κύπρο

Η Vogue Greece Ιουνίου ταξιδεύει στην Κύπρο

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Vogue Greece Ιουνίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Μαΐου με την Καθημερινή, είναι αφιερωμένη στην απόδραση, στα ταξίδια που μπορούν να μας αλλάξουν την ζωή, στις γεύσεις και τις εμπειρίες που έχουν την δύναμη να μας μεταφέρουν κάπου μαγικά.

Cover star της Vogue Greece Ιουνίου, είναι το τοπ μόντελ Edita Vilkevičiūtė, η οποία ταξίδεψε στην Κύπρο και φωτογραφήθηκε φορώντας όλες τις summer chic τάσεις. Το νησί της Αφροδίτης έγινε η βάση της Vogue Greece για τέσσερις μέρες, με την editor Ελίνα Δημητριάδη να αφηγείται την εμπειρία της, τις ξεναγήσεις σε μερικά από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, τα μεσαιωνικά φρούρια, τα κάστρα ιπποτών και τα πανέμορφα τοπία από τη Λεμεσό μέχρι την Πάφο, τις ηλιόλουστες βόλτες στην παραλιακή και στη μεγαλεπήβολη Μαρίνα Λεμεσού, τους απογευματινούς περιπάτους στη γραφική Παλιά Πόλη. Η Κύπρος αποτελεί όμως και ένα ταξίδι στη γεύση με ασύγκριτες γαστριμαργικές εμπειρίες, και αξέχαστες περιπλανήσεις ανάμεσα στη μυθολογία και την πραγματικότητα.

Η ομάδα της Vogue Greece ταξίδεψε από τη Λεμεσό στην Πάφο, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη ιστορία των δύο αυτών δημοφιλών προορισμών, από την παράδοση αιώνων στον κοσμοπολίτικο αέρα που φυσάει στο νησί τα τελευταία χρόνια. Γνώρισε το Κάστρο Κολοσσίου, ένα μεσαιωνικό κάστρο που χτίστηκε το 1210, περιπλανήθηκε ανάμεσα στα πετρόκτιστα σπίτια, αρκετά από τα οποία φέρουν οικοδομικό υλικό από τα ερείπια του Ιερού της Αφροδίτης, μαγεύτηκε από την απρόσκοπτη θέα της Μεσογείου από τον ναό της θεάς της ομορφιάς και γνώρισε όλα τα καλά κρυμμένα μυστικά του νησιού.

Μην χάσετε το οδοιπορικό της Vogue Greece στην Κύπρο, στο τεύχος Ιουνίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Μαΐου με την Καθημερινή.  

Εκτός από την Κύπρο η Vogue Greece Ιουνίου ταξιδεύει στην Αίγινα, τη Χαβάη, την Σρι Λάνκα, ενώ τολμά ακόμα και εσωτερικές αποδράσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT