Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή – Κερδίστε ένα βιβλίο

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή – Κερδίστε ένα βιβλίο

Η Καθημερινή κληρώνει 200 αντίτυπα του βιβλίου της Ρέας Γαλανάκη, Εμμανουήλ και Αικατερίνη - Τα παραμύθια που δεν είναι παραμύθια

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτή την Κυριακή, αλλά και τις επόμενες, η «Καθημερινή» κληρώνει 200 βιβλία από έναν best-seller τίτλο των εκδόσεων Καστανιώτη. Book your Sunday και φέτος το καλοκαίρι «βουτάμε στα βιβλία». Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός. Βρίσκετε τη φόρμα συμμετοχής στο κυριακάτικο φύλλο και συμπληρώνετε σε αυτήν τα στοιχεία σας. Αφού την υπογράψετε, τη φωτογραφίζετε ή τη σκανάρετε, τη στέλνετε ηλεκτρονικά στο email [email protected] και μπαίνετε αυτομάτως στην κλήρωση.

Το πρώτο βιβλίο που θα κληρωθεί είναι το μυθιστόρημα της Ρέας Γαλανάκη, Εμμανουήλ και Αικατερίνη – Τα παραμύθια που δεν είναι παραμύθια. Σε αυτό η συγγραφέας επιχειρεί να σκιαγραφήσει τους γονείς της πριν έρθει στη ζωή τους. «Τι διαμόρφωσε τον Εμμανουήλ και την Αικατερίνη πριν παντρευτούν, πριν τους γνωρίσω, πριν συγκρουστούμε με σφοδρότητα, πριν συμφιλιωθούμε αργότερα; Από πού άντλησαν εκείνο το φορτίο πολιτισμών, νοοτροπιών, συμπεριφορών, ακόμη και ιστορικής οπτικής, που μοιραία μου κληροδότησαν;» αναρωτιέται.

Στο βιβλίο, που κυκλοφόρησε τον Μάιο, η Ρέα Γαλανάκη διαμορφώνει μια βιογράφηση στηριγμένη σε ερεύνα και μαρτυρίες, μεταφέροντας μας μέσα στον πυρήνα της οικογένειάς της  και σκιαγραφώντας μια ζωή σαν παραμύθι που δεν είναι παραμύθι.

Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε! Βρείτε τη φόρμα συμμετοχής στην «Καθημερινή» της Κυριακής  10/7.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT