Τα «Ταξίδια» Aυγούστου σαλπάρουν για Αιγαίο!

Τα «Ταξίδια» Aυγούστου σαλπάρουν για Αιγαίο!

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Αιγαίο είναι τα καλοκαίρια μας και αυτόν τον μήνα το συναντούμε στα πολλά πρόσωπα της Πάρου -από τη Μάρπησσα της παράδοσης μέχρι τη Νάουσα της νυχτερινής ζωής. Απολαμβάνουμε μια Κίμωλο απλή, με ανάπτυξη ήπια, που φυλάει Θερμοπύλες διατηρώντας το άρωμα και την ταυτότητα μιας παλιά εκδοχής των Κυκλάδων. Εξερευνούμε την Τήλο του βιώσιμου τουρισμού, που υιοθετεί «πράσινες» λύσεις στην καθημερινότητα των ανθρώπων της, ταξιδεύουμε ως την Ικαρία των πανηγυριών, των μονοπατιών και της εξωτικής ομορφιάς και ολοκληρώνουμε το οδοιπορικό μας στην καλοκαιρινή Ελλάδα μέσα από 15 περιφερειακά φεστιβάλ, που φέρνουν δράσεις πολιτισμού στους τόπους διακοπών μας.

Στα «Ταξίδια» Aυγούστου έχουμε και επιλογές για καλοκαιρινές διακοπές στην Ευρώπη. Παίρνουμε το αεροπλάνο για το Μιλάνο, τη μητρόπολη όπου το ιστορικό μεγαλείο και οι βιομηχανικές καταβολές συναντούν το σύγχρονο design και το εκλεπτυσμένο lifestyle και χανόμαστε σε ένα Παρίσι αισιόδοξο και εξωστρεφές, που μοιάζει να ξαναγεννιέται μέσα από μια σειρά από δυνατές αφίξεις στον χώρο της φιλοξενίας, των τεχνών και της γαστρονομίας. Οργώνουμε τα στενά, την παραλία και τις γειτονιές του Μπράιτον, συνθέτοντας τον δικό μας οδηγό για βόλτες, ποδηλατάδες, καφέ ή μπίρα.

Τέλος, παρασυρόμαστε σε μια άγνωστη Βραζιλία με χίλια πρόσωπα, ένα ψηφιδωτό μικρόκοσμων πέρα από τα στερεότυπα του Ρίο και του ποδοσφαίρου.

Τα «Ταξίδια» κυκλοφορούν την Κυριακή 17 Ιουλίου με την Καθημερινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT