Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή – Κερδίστε ένα βιβλίο

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή – Κερδίστε ένα βιβλίο

Η Καθημερινή κληρώνει 200 αντίτυπα του βιβλίου της βραβευμένης με Νόμπελ Όλγκα Τοκάρτσουκ «Οδήγησε το αλέτρι σου πάνω από τα οστά των νεκρών»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Καθημερινή κληρώνει αυτή την Κυριακή 200 αντίτυπα του βιβλίου της βραβευμένης με Νόμπελ Όλγκα Τοκάρτσουκ «Οδήγησε το αλέτρι σου πάνω από τα οστά των νεκρών»

Και αυτή την Κυριακή, η «Καθημερινή» κληρώνει 200 βιβλία από έναν best-seller τίτλο των εκδόσεων Καστανιώτη. Book your Sunday και φέτος το καλοκαίρι «βουτάμε στα βιβλία». Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός. Βρίσκετε τη φόρμα συμμετοχής στο κυριακάτικο φύλλο και συμπληρώνετε σε αυτήν τα στοιχεία σας. Αφού την υπογράψετε, τη φωτογραφίζετε ή τη σκανάρετε, τη στέλνετε ηλεκτρονικά στο email [email protected] και μπαίνετε αυτομάτως στην κλήρωση.

Το δεύτερο βιβλίο που θα κληρωθεί είναι το μυθιστόρημα της βραβευμένης με Νόμπελ Όλγκα Τοκάρτσουκ «Οδήγησε το αλέτρι σου πάνω από τα οστά των νεκρών». Η Τοκάρτσουκ αφηγείται μια αντισυμβατική ιστορία μυστηρίου και αγωνίας με γρήγορο ρυθμό και παιγνιώδη διάθεση. Δημιουργεί ένα υπαρξιακό θρίλερ, με κοινωνικό και πολιτικό ορίζοντα, που προσλαμβάνει ωστόσο φιλοσοφικές και μεταφυσικές διαστάσεις. Ένα ακατάτακτο και απολαυστικό μυθιστόρημα για την αξία της ενσυναίσθησης.

Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε! Βρείτε τη φόρμα συμμετοχής στην «Καθημερινή» της Κυριακής 17/7.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT