Τζον Μάλκοβιτς: «Δεν είμαι μια σοβαρή περίπτωση»

Τζον Μάλκοβιτς: «Δεν είμαι μια σοβαρή περίπτωση»

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρωτήσαμε τον Τζον Μάλκοβιτς ποιο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του μισεί περισσότερο. Μας απάντησε το εξής: «Η γυναίκα μου λέει ότι είμαι υποκριτής, κάτι που υποθέτω ότι είναι μια ιδιότητα που θα έπρεπε να μισώ για τον εαυτό μου αν ήταν αλήθεια, και υποθέτω ότι λέει την αλήθεια. Γιατί να πει ψέματα για κάτι τέτοιο; Δυστυχώς, όμως, απλώς με κάνει να γελάω. Μακάρι να μην ήταν αλήθεια, αλλά είναι. Προτιμώ να κρατάω όμως τη λέξη “μισώ” για πολύ σοβαρά θέματα και δεν είμαι σε καμία περίπτωση μια σοβαρή περίπτωση». Το σύντομο πινκ πονγκ ερώτησης-απάντησης που παίξαμε με τον Αμερικανό ηθοποιό μας αποκάλυψε μια μικρή εικόνα του μυαλό του – είναι ένας γοητευτικός και μυστηριώδης σταρ που μας έχει απασχολήσει από τον καιρό των «Επικίνδυνων σχέσεων», αργότερα με το «Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς», αλλά και πολλές ακόμα, δεκάδες ταινίες.

Σε λίγες μέρες θα βρεθεί στην Ελλάδα για την παράσταση The Music Critic, στην οποία πρωταγωνιστεί, και θα εμφανιστεί δυο φορές στο Ηρώδειο και μια ακόμα στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια ιδέα που περιστρέφεται, όπως μαρτυρά και ο τίτλος της, γύρω από την κριτική. Τον ρωτήσαμε ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχει γραφτεί ποτέ για κάποια παράστασή του. «Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει μια ολόκληρη λεγεώνα από κακές κριτικές, αν και δεν τις γνωρίζω όλες. Πριν από πολλά χρόνια, η ερμηνεία μου σε ένα θεατρικό έργο που λεγόταν “Η μεγάλη μητέρα” χαιρετίστηκε με ένα πολύ σύντομο σχόλιο για τη δουλειά μου, το οποίο ήταν “φέρε κάτι δικό σου στην παράσταση”». 

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί στις 25 Σεπτεμβρίου μαζί με την «Καθημερινή της Κυριακής». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT