Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Ταξίδια», «Μεγάλες Ιστορίες Disney Romano Scarpa», «Το επίσημο album Panini FIFA World Cup Qatar», «Κ»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Ταξίδια», «Μεγάλες Ιστορίες Disney Romano Scarpa», «Το επίσημο album Panini FIFA World Cup Qatar», «Κ»

3' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι καρποί της φθινοπωρινής γης πρωταγωνιστούν στα «Ταξίδια» Νοεμβρίου και στις επόμενες εξορμήσεις μας. Ο Romano Scarpa και οι Μεγάλες Ιστορίες της Disney επιστρέφουν ξανά στην Καθημερινή, με τον πρώτο από τους συλλεκτικούς τόμους, «Ο αρραβώνας του Σκρουτζ». Μαζί, το επίσημο sticker album της Panini FIFA World Cup Qatar 2022 με 6 αυτοκόλλητα ΔΩΡΟ και το «Κ» αυτής της Κυριακής, με ανταπόκριση από το Metaverse και 7 διεθνείς καλλιτέχνες που βρήκαν την Ιθάκη τους στην Αθήνα.

Κάθε Κυριακή η «Καθημερινή» έχει κάτι για όλους!

Στα «Ταξίδια» Νοεμβρίου: Οι καρποί της φθινοπωρινής γης πρωταγωνιστούν στις επόμενες εξορμήσεις μας – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Ταξίδια», «Μεγάλες Ιστορίες Disney Romano Scarpa», «Το επίσημο album Panini FIFA World Cup Qatar», «Κ»-1

Οι πρώτες βροχές νοτίζουν το χώμα, τα φύλλα παίρνουν τις πιο όμορφες αποχρώσεις, τα δάση μάς καλούν. Με αφορμή τις σοδειές του φθινοπώρου, ταξιδεύουμε στην Ελλάδα, γευόμαστε νόστιμους καρπούς και σχεδιάζουμε τις πιο ωραίες εκδρομές για αυτή την εποχή του χρόνου. Συλλέγουμε μανιτάρια στην ορεινή Αχαΐα, καρύδια και κάστανα στις Καρυές Λακωνίας και στη Βλαχοκερασιά Αρκαδίας, μήλα στη Ζαγορά, το ιστορικό χωριό του βορειοανατολικού Πηλίου. Απολαμβάνουμε βόλτες και περιπάτους στη φύση, συναντάμε τους ντόπιους επί το έργον, απολαμβάνουμε τα δώρα της γης εκεί όπου παράγονται.

Επιλέγουμε όμως και τις καλύτερες οινοτουριστικές εμπειρίες που έχει να προσφέρει ο ελληνικός αμπελώνας, συνδυάζοντας την εκδρομή με περιηγήσεις στα αρχαία και βυζαντινά μνημεία των οινικών προορισμών. Και καθώς ετοιμάζουμε βαλίτσες για Λονδίνο και Ρότερνταμ, αφήνουμε τόπους εξωτικούς και μακρινούς, όπως η Νότια Κορέα και η Πόλη του Μεξικού, να μας γοητεύσουν και να μας συναρπάσουν. 

Τα «Ταξίδια» Νοεμβρίου κυκλοφορούν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου με την «Καθημερινή». 

Ο Romano Scarpa και οι Μεγάλες Ιστορίες της Disney επιστρέφουν αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Ταξίδια», «Μεγάλες Ιστορίες Disney Romano Scarpa», «Το επίσημο album Panini FIFA World Cup Qatar», «Κ»-2

Οι Μεγάλες Ιστορίες του Romano Scarpa, σημείο αναφοράς στην ιστορία της Disney, επιστρέφουν στην «Καθημερινή». 

Ο Romano Scarpa, ο πιο σημαντικός εκπρόσωπος των ιταλικών κόμικς με ήρωες της Disney, ακολουθώντας το παράδειγμα του μεγάλου Καρλ Μπαρκς, υιοθέτησε τον κεντρικό του ήρωα, Σκρουτζ Μακ Ντακ και προσέθεσε αρκετά νέα πρόσωπα στο σύμπαν της Λιμνούπολης.

Ένα από αυτά και η Τζένυ, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας «Ο Αρραβώνας Του Σκρουτζ» όπου εμφανίζεται αποφασισμένη να κερδίσει τον βαθύπλουτο εκλεκτό της καρδιάς της.

Μη χάσετε τον τόμο «Ο Αρραβώνας Του Σκρουτζ», αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή».

Κυκλοφορεί στις 16 Οκτωβρίου με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

Οι τοπ παίκτες και οι καλύτερες ομάδες στο επίσημο Panini sticker άλμπουμ FIFA World Cup Qatar 2022, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Ταξίδια», «Μεγάλες Ιστορίες Disney Romano Scarpa», «Το επίσημο album Panini FIFA World Cup Qatar», «Κ»-3

Μετράμε ήδη αντίστροφα μέχρι τις 20 Νοεμβρίου και την πρεμιέρα του FIFA World Cup Qatar 2022.

Όμως πριν από την πρώτη σέντρα, η μαγεία ξεκινά μέσα από την πιο συναρπαστική συλλογή.
Το επίσημο sticker album της Panini FIFA World Cup Qatar 2022, έρχεται με την «Καθημερινή»!

Η Panini, με τον εμβληματικό πλέον ιππότη στο σήμα της, έχει πλαισιώσει με τις συλλογές της την ποδοσφαιρική φαντασία μικρών και μεγαλύτερων φίλων του ποδοσφαίρου. Τα περίφημα «χαρτάκια» της, αντικείμενο συλλογής και ανταλλαγής, ήταν πάντα ένα μαγικό εισιτήριο στον κόσμο της στρογγυλής θεάς.
Το σύνθημα της Panini για τη φετινή συλλογή είναι «ξετυλίξτε μαζί, κολλήστε μαζί, παίξτε μαζί».

Αποκτήστε το επίσημο sticker album της διοργάνωσης και τα πρώτα έξι αυτοκόλλητα του FIFA World Cup Qatar 2022, την Κυριακή 16/10 με την «Καθημερινή». 

Αθήνα, διεθνής καλλιτεχνούπολη – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Ταξίδια», «Μεγάλες Ιστορίες Disney Romano Scarpa», «Το επίσημο album Panini FIFA World Cup Qatar», «Κ»-4

Επτά νεαροί καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο εξηγούν στο «Κ» γιατί εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Αθήνα και μοιράζονται τις εμπειρίες τους από την καθημερινότητα της πόλης, όσα τους κάνουν εντύπωση και όσα τους εμπνέουν.

Μια ρεπόρτερ των Νew York Times πέρασε αρκετούς μήνες δοκιμάζοντας την εικονική πραγματικότητα του Metaverse και καταγράφει όσα συνάντησε εκεί και όσα κουβέντιασε με τους ανθρώπους-άβαταρ που γνώρισε στους ψηφιακούς κόσμους.

Η ζωή στην άγρια φύση. Εικόνες που βραβεύτηκαν στον ιστορικό διαγωνισμό Wildlife Photographer of the Year και μας φέρνουν πιο κοντά σε έναν άγνωστο κόσμο.

Η μαμά βγαίνει ραντεβού: μαρτυρίες από μητέρες που αποφάσισαν να κάνουν ένα βήμα στον κόσμο του dating, κόντρα στις πρακτικές δυσκολίες και τα κοινωνικά ταμπού. 

Ο Άλεξ Τέρνερ των Arctic Monkeys μιλάει για τον καινούριο δίσκο της μπάντας, την περισσότερη από τη μισή ζωή του που την έχει περάσει ως μέλος του συγκροτήματος και όσα μπορούν να τον εμπνεύσουν.

Κυκλοφορούν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου με την «Καθημερινή»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT