Τα μυστικά του Στέμματος

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον θάνατο της Ελισάβετ, εκατομμύρια άνθρωποι που δεν είχαν δει ποτέ το The Crown (ή που ήθελαν επί τη ευκαιρία να το ξαναδούν), μπήκαν στην πλατφόρμα του Netflix και παρακολούθησαν τις τέσσερις πρώτες σεζόν της σειράς. Και τώρα έρχεται ο πέμπτος κύκλος. Με νέους ηθοποιούς στους κεντρικούς ρόλους, που αναμένεται να ξεσηκώσει περισσότερες αντιδράσεις από ποτέ – από το Παλάτι, από πολιτικά πρόσωπα, από Βρετανούς πολίτες που πάντα ενδιαφέρονται για τα κουτσομπολιά και τα σκάνδαλα της βασιλικής οικογένειας.

Σ’ αυτόν τον νέο κύκλο, λοιπόν, παρακολουθούμε τον Φίλιππο να βρίσκει μια καινούρια φίλη, την Ελισάβετ να ζηλεύει, τον Κάρολο να ψιθυρίζει ερωτικές κουβέντες στην Καμίλα και την Νταϊάνα να δηλώνει το περίφημο ότι «σ’ αυτόν τον γάμο είμαστε τρεις».

Το «Κ» μελετάει το φαινόμενο του The Crown, καταγράφει τις ενστάσεις, μετράει τα βραβεία του και μοιράζεται τα σπόιλερ που εξασφάλισε εν όψει της πρεμιέρες την 9η Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί στις 23 Οκτωβρίου μαζί με την «Καθημερινή της Κυριακής». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT