Μια Βεγγέρα στη Σμύρνη – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Μια Βεγγέρα στη Σμύρνη – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο pop-up εστιατόριο του Γαστρονόμου, Βεγγέρα στη Σμύρνη, ξαναστήνει τα τρανά σμυρναίικα τραπέζια. Επιστρέφει σε εικόνες, γεύσεις, αρώματα. Σε μια ζωντανή μαγειρική παράδοση που είναι, με πολλούς τρόπους, πάντα εδώ.

Η αποκάλυψη της Γκρέτα. Πιο προσωπική και πιο ανοικτή από ποτέ, η 19χρονη πια ακτιβίστρια σε μια συνέντευξη για την καθημερινή ζωή, τις σκέψεις και τα σχέδιά της.

Ελληνική κουζίνα στις ΗΠΑ: Η στροφή προς τη βιωσιμότητα και η μόδα των μενού με βάση τα λαχανικά οδηγούν ολοένα και περισσότερους Αμερικανούς προς την ελληνική γαστρονομία.

Μια συνέντευξη με τον Ράιν Μέρφι, αυτήν την ιδιοφυΐα του χώρου του θεάματος που υπογράφει την μια τηλεοπτική επιτυχία μετά την άλλη, με πιο πρόσφατα τα «The Watcher» και «Τέρας: Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμλερ».

Ο Τζόνα Μπέργκερ, Αμερικανός κοινωνικός ψυχολόγος και συγγραφέας ορισμένων διεθνών μπεστ σέλερ, μας εξηγεί με αφορμή το καινούργιο του βιβλίο («Αόρατη επίδραση») γιατί οι αποφάσεις και οι επιλογές μας δεν είναι τελικά δικές μας.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT