Ο Σπίλμπεργκ εξομολογείται – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Ο Σπίλμπεργκ εξομολογείται – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια εξομολογητική συνέντευξη του Στίβεν Σπίλμπεργκ με αφορμή την καινούρια του ταινία, The Fabelmans, στην οποία ήρθε αντιμέτωπος με επώδυνα οικογενειακά μυστικά που έκρυβε ακόμα και από τον εαυτό του.

Επίσκεψη στην καινούρια Αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη που γλίτωσε από την κατάρρευση τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα ελπίζει να γίνει ξανά ένα σημείο αναφοράς στην πόλη.

Γνωριμία με νέα πρόσωπα της αρχιτεκτονικής σκηνής της Αθήνας που ονειρεύονται και σχεδιάζουν τον ιδιωτικό και τον δημόσιο χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής μας.

Μια συζήτηση για την Μαρία Πρωτόπαππα σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, με αφορμή την περίφημη Αντιγόνη του Ανουίγ που σκηνοθετεί.

Αφιέρωμα Υγεία: Πώς ο κόσμος (και η Ελλάδα) κέρδισε τη μάχη με το AIDS. Υπάρχουν συμπτώματα Covid που δεν έχετε ακούσει ακόμα; Πόσα χρόνια ζωής κερδίζει κανείς αν… σκέφτεται με θετικό τρόπο τα γηρατειά του; 

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT