Στους «4Τροχούς» Δεκεμβρίου αναδεικνύουμε τα δέκα κορυφαία μοντέλα της χρονιάς – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Στους «4Τροχούς» Δεκεμβρίου αναδεικνύουμε τα δέκα κορυφαία μοντέλα της χρονιάς – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους 4Τροχούς Δεκεμβρίου η συντακτική ομάδα του περιοδικού επιλέγει τα δέκα αυτοκίνητα που ξεχώρισαν μέσα στο 2022. Τα Αριστεία μας αφορούν μοντέλα από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες της αγοράς, τα οποία κατάφεραν να διακριθούν απέναντι σε έναν πολυπληθή και ιδιαίτερα αξιόλογο ανταγωνισμό. Όπως κάθε χρόνο, επιλέγουμε μια ιδιαίτερη τοποθεσία για τη φωτογράφιση των Αριστείων, και φέτος δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, που κλείνοντας τα 40χρονά του έλαμψε και πάλι χάρη στη διοργάνωση της υπερειδικής του Ράλλυ Ακρόπολις.

Ακόμα, στο τεύχος Δεκεμβρίου μπαίνουμε στο ναό της αυτοκίνησης. Επισκεπτόμαστε το Μουσείο της Porsche, περιηγούμαστε στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της γερμανικής φίρμας και οδηγούμε τις 911 Carrera 4 GTS και Taycan GTS Sport Turismo.

Εξίσου συναρπαστική αποδείχθηκε και η οδηγική μας εμπειρία πίσω από το τιμόνι του Toyota GR86, που οδηγήσαμε στη Δανία. Εκεί είχαμε επίσης την ευκαιρία να οδηγήσουμε το νέο Range Rover, το πολυτελές SUV με τις κορυφαίες εκτός δρόμου επιδόσεις. Εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας, αλλά εξίσου ικανό εκεί που τελειώνει η άσφαλτος, είναι το νέο Ford Ranger Raptor, που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στην Ισπανία σε ακραίες εκτός δρόμου συνθήκες.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου των 4Τροχών μπορείτε επίσης να διαβάσετε μία σειρά από δοκιμές, μεταξύ των οποίων και της νέας Toyota Corolla Cross, της SUV εκδοχής του ιαπωνικού best-seller, που εν προκειμένω συγκρίνουμε με το επίσης υβριδικό Nissan Qashqai e-Power, ενώ το τεύχος ολοκληρώνει ένα οδοιπορικό στη Θεσσαλία με το plug-in υβριδικό Citroen C5 X.

Οι «4 Τροχοί» κυκλοφορούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT