Στα άδυτα της Porsche, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Στα άδυτα της Porsche, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ταξιδεύουμε στο Τσουφενχάουζεν, στο προάστιο της Στουτγάρδης, το οποίο ζει και κινείται στους ρυθμούς της Porsche, με περίπου 15.000 εργαζομένους να απασχολούνται εκεί από την εταιρεία. Η επίσκεψή μας σε αυτόν το ναό της αυτοκίνησης ξεκίνησε από τη γραμμή παραγωγής της «911» (992) και στη συνέχεια απολαύσαμε τους περίπου ογδόντα θησαυρούς που φιλοξενούνται στο Μουσείο της Porsche.

Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να φύγουμε με άδειες -από οδήγηση- τις βαλίτσες μας, καθώς έξω από την είσοδο του επιβλητικού μουσείου μάς περίμεναν έξι διαμάντια της εταιρείας, οι Taycan Turbo S, Taycan GTS Sport Turismo, 911 Carrera 4 GTS, Macan T, Macan GTS και Cayenne GTS. Ο χρόνος περιορισμένος, οπότε κάνουμε την επιλογή μας με δεδομένο ότι δεν έχουμε κρύψει την αγάπη μας για την ιδιαίτερη οικογένεια των Gran Turismo Sport (GTS). Πρόκειται για μια ονομασία που έχει επιλέξει η Porsche ήδη από το 1960 για την 904 Carrera GTS. Βασικό χαρακτηριστικό των εκδόσεων GTS είναι ότι μπορούν να αξιοποιηθούν ως καθημερινό αυτοκίνητο, αλλά και ως το τέλεια ισορροπημένο Sport «όπλο» για κάθε πίστα και «ειδική διαδρομή», όπως αυτή που αποτελεί τον προορισμό μας αυτήν τη φορά, και δεν είναι άλλη από την τοποθεσία Κάλτενμπρον στον Μέλανα Δρυμό.

*Διαβάστε περισσότερα για την αποστολή στη Στουτγάρδη και την οδηγική γνωριμία με τις 911 Carrera 4 GTS και Taycan GTS Sport Turismo στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT