Σούζαν Σάραντον: «Ποτέ δεν με όρισαν οι απογοητεύσεις»

Σούζαν Σάραντον: «Ποτέ δεν με όρισαν οι απογοητεύσεις»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η οσκαρική ηθοποιός και παθιασμένη ακτιβίστρια επιστρέφει στην τηλεόραση με τη σειρά Monarch, δεν θέλει να μετανιώνει για τίποτα, πιστεύει ότι η ηλικία υπάρχει απλώς για να σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα και λέει ότι θα σκότωνε για τα παιδιά της.

Η Σούζαν Σάραντον είναι μια γυναίκα χορτασμένη. Έχει ένα Όσκαρ, ένα BAFTA, πρωταγωνιστικούς ρόλους σε εμβληματικές ταινίες –για πολλούς θα είναι πάντα η Λουίζ από το αγαπημένο Θέλμα και Λουίζ–, θυελλώδεις έρωτες και σχέσεις βαθιάς αγάπης, τρία παιδιά και την άνεση να διακηρύσσει την άποψή της και να παλεύει για όσα πιστεύει.

Αυτή η θαρραλέα, αποφασιστική, ορμητική γυναίκα αισθάνεται ότι δεν έχει πια να αποδείξει κάτι σε κανέναν, δεν έχει ανάγκη να λογοδοτήσει για τις επιλογές της, είτε είναι πολιτικές, είτε προσωπικές –πριν από λίγους μήνες δήλωσε αμφιφυλόφιλη–, είτε καλλιτεχνικές. Η πιο πρόσφατη δουλειά της είναι το Monarch, ένα οικογενειακό δράμα με κεντρικούς ήρωες μια οικογένεια κάντρι μουσικών που έχουν χτίσει μια μουσική και επιχειρηματική δυναστεία. Αυτή η σειρά, που προβάλλεται στην Ελλάδα από τη NOVA, ήταν και η αφορμή για μια ζωηρή συζήτηση μαζί της μέσω βιντεοκλήσης πριν από μερικές εβδομάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου με την «Καθημερινή».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT