Ταξιδεύουμε μέσα στο καταχείμωνο στις Κυκλάδες με το νέο Nissan X-Trail, εκτάκτως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου με την «Καθημερινή της Κυριακής»

Ταξιδεύουμε μέσα στο καταχείμωνο στις Κυκλάδες με το νέο Nissan X-Trail, εκτάκτως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου με την «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επαφή με τη φύση, μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας, προσφέρει πάντα την απαραίτητη τονωτική ένεση, και τι καλύτερο από το να κινηθείς μακριά από το συνωστισμό των εποχικών παραθεριστικών κέντρων. Κόντρα, λοιπόν, στην τάση της εποχής, για τη χειμερινή μας αυτή εξόρμηση, αντί για βουνό επιλέγουμε θάλασσα, και πιο συγκεκριμένα την Τζια. Σε μόλις μία ώρα από το λιμάνι του Λαυρίου, βρίσκεσαι σε ένα κυκλαδίτικο σκηνικό με πολλές επιλογές.

Αυτή την περίοδο, τα δρομολόγια των πλοίων είναι πιο περιορισμένα για τον προορισμό που επιλέξαμε, εντούτοις είναι βολικά και για ένα αυθημερόν ταξίδι. Αναχωρήσαμε λοιπόν στις 08:30 μιας καθημερινής από το λιμάνι του Λαυρίου, και ήδη από τις 09:30 βρεθήκαμε σε ένα Κυκλαδονήσι μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα. Παρέα μας σε αυτό το οδοιπορικό-αστραπή ένα D-SUV, στην τέταρτη πλέον γενιά του, που φαίνεται να είναι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.

Ταξιδεύουμε στην Τζια με το νέο Nissan X-Trail στη βασική του έκδοση, η οποία διατίθεται αποκλειστικά ως δικίνητη, αλλά προσφέρει μεταξύ άλλων μέγιστη απόσταση από το έδαφος 231 χλστ., γεγονός που θα μας επιτρέψει να μην αφήσουμε ανεξερεύνητη καμία από τις όμορφες γωνιές του νησιού.

Όπως το νέο Nissan Qashqai, έτσι και το μεγαλύτερο SUV της Nissan, χρησιμοποιεί την πλατφόρμα CMF-C, η οποία του εξασφαλίζει, εκτός από τους άνετους χώρους (θυμίζουμε, διατίθεται σε εκδόσεις 5 και 7 θέσεων), και όλα τα οδηγικά προτερήματα που θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Σαφέστατα η γενικότερη εικόνα του εσωτερικού και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι αναβαθμισμένα. Στα εντός, πέρα από τους τεράστιους χώρους, τις εντυπώσεις κλέβουν οι μεγάλες οθόνες 12,3 ιντσών τόσο του NissanConnect όσο και του πίνακα οργάνων. Από πλευράς πρακτικότητας, για να διευκολυνθεί η φόρτωση αντικειμένων, η εγκατάσταση παιδικού καθίσματος ή η άνεση στο αυτοκίνητο, η πρόσβαση στα καθίσματα της δεύτερης σειράς είναι πλέον ακόμα πιο εύκολη, λόγω των θυρών των πίσω επιβατών που ανοίγουν σχεδόν στις 90 μοίρες.

*Διαβάστε περισσότερα για το οδοιπορικό μας στην Τζια με το νέο Nissan X-Trail, στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT