Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο

23 ερωτήματα για το 2023 - Οι μεγάλες προκλήσεις για την Ελλάδα και τον κόσμο. Αναλύσεις Ελλήνων και ξένων ειδικών που γράφουν και μιλούν στο αφιέρωμα της «Κ», και ρεπορτάζ για τα ορόσημα της νέας χρονιάς

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο-1

23 ερωτήματα για το 2023 – Οι μεγάλες προκλήσεις για την Ελλάδα και τον κόσμο. Αναλύσεις Ελλήνων και ξένων ειδικών που γράφουν και μιλούν στο αφιέρωμα της «Κ», και ρεπορτάζ για τα ορόσημα της νέας χρονιάς. Μεταξύ άλλων: Θα τελειώσει ο πόλεμος; Θα αντέξει η Ευρώπη; Θα έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση; Ποιοι είναι οι τρεις γρίφοι των δίδυμων εκλογών; Θα εκτονωθεί η ένταση με την Τουρκία; Θα πάρουμε την επενδυτική βαθμίδα; Θα πέσουν οι τιμές στην ενέργεια; Θα πέσουν τα ενοίκια;  Θα κάνουμε πάλι εμβόλιο για την COVID-19; Θα τα βρούμε με τους Βρετανούς για τα γλυπτά; Θα κλείσει το Twitter;

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο-2

Γιατί η Αγκυρα διευρύνει το casus belli θέλοντας να προλάβει τον διαφαινόμενο αποκλεισμό της από τη Μεσόγειο απειλώντας την Ελλάδα να μην επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα νοτίως της Κρήτης. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο-3

Ο βασιλιάς Πελέ δεν ζει πια εδώ – Η διαδρομή ενός θρύλου που έκανε την μπάλα τέχνη. Τα λόγια θαυμασμού διασήμων γι΄ αυτόν.

«Η ΑΔΑΕ δεν μπορεί να μείνει παρατηρητής». Συνέντευξη με τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών Χρήστο Ράμμο.

Γνωμοδότηση Ντογιάκου για τα όρια των ερευνών στις άρσεις απορρήτου.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο-4

«Η χρυσή συνταγή είναι μία: Ποιότητα». Ο Γιώργος Βάρσος μιλάει στην «Κ» για την ιστορική επιχείρηση που έκλεισε 130 χρόνια λειτουργίας και την τέχνη να γλυκαίνεις τον κόσμο.

Αυτοί που πήραν τα βουνά και ίδρυσαν startups

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT