Παύλος Παυλίδης, μια μεγάλη συνέντευξη

Παύλος Παυλίδης, μια μεγάλη συνέντευξη

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρωτήσαμε τον Παύλο Παυλίδη αν ζει μια παρατεταμένη εφηβεία. Μας απάντησε το εξής: «Μου αρέσουν τα πρόσωπα στα οποία γράφεται πάνω η ιστορία τους. Δεν πιστεύω στη νεανικότητα. Πιστεύω στο να είσαι παρών τη στιγμή που ζεις κάτι. Ίσως είναι μια κακιά συνήθεια του σώματός μου, που τοποθετείται η φωνή μου λες και δεν έχει κυλήσει ο καιρός. Ή μήπως η ψυχή μου αρνείται να διανύσει κάποια απόσταση; Κάθε φορά που κάνω μια καινούργια δουλειά, θέτω στον εαυτό μου αυτά τα ερωτήματα».

Στην προκειμένη περίπτωση η νέα του δουλειά είναι ο δίσκος Πέρα από τη θάλασσα, στον οποίο διασκευάζει έργα του Γιάννη Μαρκόπουλου. Περιλαμβάνει δώδεκα γνωστά και λιγότερο γνωστά τραγούδια του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, που αποδίδονται με ελεύθερο και συναρπαστικό τρόπο. Ο Παυλίδης μπαίνει σε ρόλο ερμηνευτή αλλά και αναμορφωτή.

Με αφορμή το άλμπουμ συναντήσαμε τον Παύλο Παυλίδη και κάναμε μια μεγάλη κουβέντα για τη φιλοσοφία της ζωής του, για τη νεότητα και τον έρωτα και τις σημερινές του αγωνίες, θυμηθήκαμε ιστορίες απ’ τα παλιά και την ελληνική ροκ σκηνή.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 8 Ιανουαρίου με την «Καθημερινή».    

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT