Κάθε μέρα μια Συλλεκτική Έκδοση μαζί με την Καθημερινή

Κάθε μέρα μια Συλλεκτική Έκδοση μαζί με την Καθημερινή

Αναζητήστε την καθημερινά στα περίπτερα.

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «Καθημερινή» από την πρώτη χρονιά της κυκλοφορίας της, το 1919, παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις σε κάθε πτυχή της ελληνικής –και όχι μόνο– κοινωνίας. Από τα ζητήματα πολιτικής, διεθνών σχέσεων και ιστορίας που χαρακτήρισαν τον 20ό αιώνα, έως τις επιστημονικές καινοτομίες, τα κοινωνικά θέματα και τα θέματα πολιτισμού, η «Κ» προσφέρει καθημερινά στους αναγνώστες της σαφή εικόνα των γεγονότων, έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση, υπεύθυνη κριτική και άποψη.

Τα Ντοκουμέντα της «Κ», που κυκλοφορούν κάθε Τρίτη, παρουσιάζουν τη ζωή και το έργο μεγάλων προσωπικοτήτων  –εγχώριων και μη–  της τέχνης, των επιστημών και της πολιτικής όπως αποτυπώθηκαν στις στήλες της «Κ». Συνοδευόμενα από πλούσιο εικονογραφικό υλικό αλλά και από κατατοπιστικά εισαγωγικά κείμενα σύγχρονων ειδικών, δίνουν στον αναγνώστη τη δυνατότητα να γνωρίσει ανθρώπους που άφησαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στο πολιτικό, κοινωνικό, επιστημονικό και καλλιτεχνικό στερέωμα.

Οι ανατυπώσεις παλιών φύλλων της «Καθημερινής» συνεχίζονται και συνοδεύουν την εφημερίδα κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Οι ανατυπώσεις οργανώνονται σε θεματικές ενότητες που αφορούν κορυφαία ζητήματα ή βασικούς πρωταγωνιστές της σύγχρονης ιστορίας και με το υλικό τους –ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις κ.λπ.– αναβιώνουν εξελίξεις και γεγονότα με τη μορφή που παρουσιάστηκαν στην «Κ» όταν ακριβώς συνέβαιναν. Η πρώτη ανατύπωση κυκλοφόρησε την Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου, ανοίγοντας τον φάκελο του Κυπριακού, με το φύλλο της 24ης Οκτωβρίου 1931 το οποίο περιγράφει τα Οκτωβριανά του 1931.

Τέλος, για ακόμη μια χρονιά, κάθε Τετάρτη κυκλοφορούν τα Θέματα Υγείας, οι ειδικές εκδόσεις του Harvard Health Publishing, με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ιατρική.

Η «Καθημερινή» και το 2023 μας προσφέρει κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή μια συλλεκτική έκδοση. Αναζητήστε την καθημερινά στα περίπτερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT