Πεταλούδες στο στομάχι του Κωνσταντίνου Ρήγου και της Κλέλιας Ανδριολάτου – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Πεταλούδες στο στομάχι του Κωνσταντίνου Ρήγου και της Κλέλιας Ανδριολάτου – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γνωστός για το ανατρεπτικό, τολμηρό και απενοχοποιημένο στιλ του, ο δημοφιλής σκηνοθέτης, χορογράφος και διευθυντής Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έρχεται να «αναστατώσει» για ακόμα μία φορά το κοινό με ένα νέο, άκρως εκκεντρικό ποπ θέαμα, που μιλάει για έρωτες, αγάπες, διαψεύσεις, απορρίψεις, κατάθλιψη, απώλειες, εθιστικές ουσίες και ψυχεδελικά ταξίδια. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος και η Κλέλια Ανδριολάτου, μία από τους έξι ηθοποιούς της παράστασης, μιλούν με αφορμή την απρόσμενη συνεργασία τους.

Τι κρύβει το μέλλον; Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της Το μέλλον: Μια πολύ σύντομη εισαγωγή, η ψυχολόγος Τζένιφερ Γκίντλι, μία από τις σημαντικότερες επιστήμονες στο πεδίο των σπουδών του μέλλοντος, μιλάει στο «Κ» για το τι μας περιμένει. Όχι με κάποια κρυστάλλινη σφαίρα, αλλά με πιο επιστημονικές μεθόδους.

Manga mania: Αποκλειστικές εικόνες από την Ιαπωνία και το μεγαλύτερο φεστιβάλ μάνγκα του κόσμου, οι οποίες μας ανοίγουν μια χαραμάδα, για να γνωρίσουμε αυτή την παράξενη για εμάς κουλτούρα που γεννήθηκε στις γειτονιές του Τόκιο και κατέκτησε όλο τον κόσμο.

Χορεύοντας με τις αρκούδες: Ο Καναδός φωτογράφος Μάρτιν Γκρέγκους Τζ. πέρασε σχεδόν έναν μήνα με τους πιο επικίνδυνους θηρευτές του Αρκτικού και μοιράζεται μαζί μας τις εικόνες και τις εμπειρίες του.

Ο ροκ γκουρού Ρικ Ρούμπιν είναι πιθανόν ο πιο πετυχημένος παραγωγός όλων των εποχών. Αλλά, όταν βγαίνει από το στούντιο, δυσκολεύεται να καταλάβει πού τελειώνει η τέχνη και πού αρχίζει η ζωή. 

Η έκθεση Τhis current between us δίνει νέα ζωή στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό της ΔΕΗ στο Νέο Φάληρο, ένα εντυπωσιακό μνημείο βιομηχανικής αρχιτεκτονικής. Μέσα από τα έργα πέντε τελειόφοιτων και απόφοιτων της ΑΣΚΤ, μιλάμε για τις έννοιες της φθοράς, του μόχθου, της ενέργειας, της μνήμης.

Μια ελάχιστη πρόσοψη, ένας πάγκος ή τραπέζια που μετριούνται στα δάχτυλα, μαζί με γενναίες δόσεις φαντασίας και ευρηματικότητας, χαρακτηρίζουν τα μαγαζιά τσέπης που αγαπάμε στην Αθήνα. Ό,τι τους λείπει σε τετραγωνικά το αναπληρώνουν με έξυπνες ιδέες και ατμόσφαιρα που δύσκολα θα πετύχεις σε μεγαλύτερους χώρους. Στα πιο χαριτωμένα μικρά της πόλης στριμωχνόμαστε για ράμεν, κρασί, σάντουιτς, σούσι και όχι μόνο.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί  την Κυριακή 15 Ιανουαρίου μαζί με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT