Κ Επιχειρείν 2023 – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Κ Επιχειρείν 2023 – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα Εποχή. Νέες Προκλήσεις. Οι τέσσερις αυτές λέξεις συνοψίζουν ιδανικά το πλαίσιο της ελληνικής οικονομίας για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Μια χρονιά, τις προοπτικές της οποίας καταγράφει μέσα από τη ματιά των ειδικών το «Κ Επιχειρείν», η ειδική έκδοση της Καθημερινής.

Στις 288 σελίδες της, αποτυπώνονται οι συνθήκες, τα δεδομένα, οι προκλήσεις αλλά και οι προοπτικές κάθε κλάδου. Έλληνες και ξένοι θεσμικοί παράγοντες, στελέχη οίκων αξιολόγησης και επενδυτικών τραπεζών, επιχειρηματίες, και το δημοσιογραφικό επιτελείο του οικονομικού τμήματος της Καθημερινής, χαρτογραφούν το σκηνικό στο οποίο κινείται και θα κινηθεί η αγορά το προσεχές δωδεκάμηνο.

Το στοίχημα της βιωσιμότητας στον τουρισμό, οι ισορροπίες στην ελληνική αγορά ενέργειας, οι αλλεπάλληλες κρίσεις του κλάδου του λιανεμπορίου, οι αστικές αναπλάσεις και τα μεγάλα έργα υποδομής, οι διεθνείς συγκυρίες και ο αντίκτυπός τους στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι, είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θίγει. Επιπλέον, με το βλέμμα στο μέλλον και πέρα από τον ορίζοντα, αναλύει το τοπίο στην τεχνητή νοημοσύνη, το edge και τις νέες τεχνολογίες, σκιαγραφεί την επόμενη μέρα για τις start-ups και ασχολείται με την κατάρρευση της crypto art και τη στροφή των ψηφιακών καλλιτεχνών.

Μια νέα χρονιά για την ελληνική οικονομία, ξεκινάει με μία ξεχωριστή ειδική έκδοση.

Κ Επιχειρείν, κυκλοφορεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT