Η ΤΝ κρατάει «ζωντανούς» τους νεκρούς – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Η ΤΝ κρατάει «ζωντανούς» τους νεκρούς – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις πιο παράδοξες εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης είναι η δημιουργία άβαταρ ανθρώπων που έχουν πεθάνει, ώστε να μπορούν οι ζωντανοί να συνεχίσουν να έρχονται σε επαφή μαζί τους.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του Έτερος εγώ, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης μιλάει για την τηλεόραση και τη μαγεία του θεάτρου, τα βήματα της καταξίωσης, τον ρόλο της ζωής.

Mέσα από μια νέα αυτοβιογραφία και ένα ντοκιμαντέρ στο Netflix ο κόσμος θα διαπιστώσει τι συμβαίνει όταν ένα παγκόσμιο σύμβολο του σεξ αποφασίζει να αφηγηθεί τη δική του ιστορία. Αυτή είναι η περίπτωση της Πάμελα Άντερσον.

Η Ιταλίδα φωτογράφος Αλεσάντρα Ματάνζα δημιούργησε ένα λεύκωμα για τις γυναίκες της street art και το ξεφύλλισε μαζί μας, συστήνοντάς μας τις δικές της ηρωίδες.

 Κάθε χρόνο στα τέλη Ιανουαρίου, οι επαγγελματίες και οι εθελοντές «πουλάκηδες» μετρούν ένα ένα τα υδρόβια πουλιά σε όλους τους υγροτόπους της Ελλάδας. Στο ραντεβού που έδωσε η Ορνιθολογική Εταιρεία στου Σχινιά, ήμασταν εκεί.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT