Τρόποι για να κρύβεις την ευαισθησία σου – Στο περιοδικό «Κ» εκτάκτως το Σάββατο με την «Καθημερινή της Κυριακής»

Τρόποι για να κρύβεις την ευαισθησία σου – Στο περιοδικό «Κ» εκτάκτως το Σάββατο με την «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα με τον Γιώργο Χρυσοστόμου, από τη διαδρομή του στο θέατρο μέχρι τον καθημερινό αγώνα με τον εαυτό του και από την αγάπη του για τα άλογα μέχρι αυτό που θα ήθελε να κάνει, αν μπορούσε να λείψει έναν χρόνο από τη δουλειά.

Πίσω από τα δικαστήρια ή κάτω από το γήπεδο της Λεωφόρου ή απέναντι από τα Εξάρχεια, υπάρχει η γειτονιά του Γκύζη που δεν καταλαβαίνει από μόδες, έχει τον δικό της χαρακτήρα και τις μεσοαστικές συνήθειες, και κυρίως πιστούς κατοίκους που δεν θα μετακόμιζαν με τίποτα.

Σύνδεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες και μια κουβέντα με την Κατερίνα Στεφανίδη για τη ζωή της στην Αμερική, την πορεία της, τα χόμπι της, τη ρουτίνα της και όσα περιμένει από δω και πέρα, ξεκινώντας από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε λίγες μέρες στην Κωνσταντινούπολη.

Ο διάσημος Αμερικανός συγγραφέας Ντάνιελ Πινκ, μιλώντας αποκλειστικά στο «Κ», ισχυρίζεται ότι το να μετανιώνεις γι’ αυτά που έχεις κάνει ή δεν έχεις κάνει είναι απαραίτητο εργαλείο για να ζήσεις μια καλή ζωή, και το αποδεικνύει με την έρευνά του.

Σε ένα διάλειμμα από τις κανονικές τους δουλειές, ο Μπομπ Ντίλαν και ο Κουεντίν Ταραντίνο, δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες της Αμερικής, δοκιμάζονται ως συγγραφείς αναλύοντας τραγούδια και ταινίες. Διαβάσαμε τα νέα τους βιβλία και κρατήσαμε σημειώσεις.

Η Γαλλίδα φωτογράφος Λορέν Τουρσί έμεινε δύο μήνες σε ένα απομονωμένο χωριό της Γροιλανδίας και μεταφέρει στο «Κ» το πώς προσαρμόζεται ο δυτικός τρόπος ζωής σε μια πολύ διαφορετική κουλτούρα, αλλά και πόση ζεστασιά κρύβεται κάτω από όλο αυτό το χιόνι.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου με την «Καθημερινή της Κυριακής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT