Η δεύτερη ζωή του Σούπερ Μάριο – Στο περιοδικό «Κ» σήμερα με την «Καθημερινή»

Η δεύτερη ζωή του Σούπερ Μάριο – Στο περιοδικό «Κ» σήμερα με την «Καθημερινή»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σούπερ Μάριο επιστρέφει στην επικαιρότητα της ποπ κουλτούρας με μια ταινία που σπάει τα ταμεία, κυρίως επειδή ο ήρωας της Nintendo στοιχειώνει τα όνειρα μιας γενιάς.

Η Μαρία, ο Γιάννης και η μικρή Ελένη είναι οι μοναδικοί τρεις κάτοικοι της Πάρνηθας, του μεγάλου βουνού της Αττικής, ζώντας μαζί με ελάφια, αλεπούδες και λύκους. Περάσαμε μια μέρα μαζί τους.

Η νεαρή Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός Φωτεινή Πελούσο κάνει τα πρώτα της βήματα στο ευρωπαϊκό σινεμά και ο δρόμος της την έφερε πρόσφατα για γυρίσματα στην Αθήνα: εκείνη είχε την ευκαιρία να σκεφτεί τις ρίζες της και εμείς να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. 

Με αφορμή τη Record Store Day, περάσαμε το περασμένο Σάββατο σε παλιά και νέα βινυλιοφιλικά στέκια της πόλης, ανάμεσα σε δίσκους, κλασικά και άγνωστα ακούσματα, συλλέκτες και dj, θαμώνες δεκαετιών, τουρίστες, περαστικούς.

Η Μιπ Γκις ήταν αυτή που οργάνωσε το κρησφύγετο της σοφίτας για χάρη της οικογένειας Φρανκ και ήταν αυτή που διέσωσε τις σελίδες του ημερολογίου της μικρής Άννας. Η ζωή της αποτελεί το θέμα μιας νέας τηλεοπτικής σειράς.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί σήμερα με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT