Ποιο θα είναι το σκορ σας; Ο Α’ Τόμος του Τεστ Επάρκειας για Πολιτογράφηση, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Ποιο θα είναι το σκορ σας; Ο Α’ Τόμος του Τεστ Επάρκειας για Πολιτογράφηση, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι ήταν οι Αρματολοί; Υπήρξε ποτέ Δουκάτο των Αθηνών; Ποιοι ποταμοί εκβάλλουν στο Ιόνιο; Ποια είναι η μεγαλύτερη λίμνη της χώρας;

«Πόσο ξέρουμε την Ελλάδα;». Η «Καθημερινή» προσφέρει το Τεστ Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση σε μία δίτομη έκδοση με πρωτότυπη εικονογράφηση.

Δείτε το τεστ στο οποίο εξετάζονται όσοι θέλουν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια, με τις ερωτήσεις αλλά και τις απαντήσεις.

Γνώσεις τις οποίες έχουμε, νομίζουμε ότι έχουμε, ή και αγνοούμε. Ιστορία, Γεωγραφία, Πολιτισμός και Πολιτικοί Θεσμοί, είναι οι τέσσερις θεματικές του, με την κάθε μία να απαρτίζεται από μια σειρά ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών σωστού-λάθους, αλλά και σύντομης ανάλυσης ορισμών ή εννοιών, όπως η Μεγάλη Ιδέα, ο Χρυσός Αιώνας, η Στάση του Νίκα. Από την αρχαία Ελλάδα μέχρι το σήμερα της πατρίδας μας, ένα ταξίδι στις μεγάλες στιγμές της χώρας μας, αλλά παράλληλα και η δυνατότητα του να δείτε πόσες από αυτές μπορείτε ν’ απαντήσετε σωστά!

«Πόσο Ξέρουμε Την Ελλάδα;». Ο πρώτος τόμος, Ιστορία και Γεωγραφία, έρχεται στις 7 Μαΐου, με την «Καθημερινή της Κυριακής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT