Οδηγούμε τη νέα Ferrari Purosangue, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Οδηγούμε τη νέα Ferrari Purosangue, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η οδήγηση της νέας Ferrari Purosangue είναι συναρπαστική και ως σκέψη. Πολύ απλά, διότι δεν πρόκειται απλώς για μία από τις πολλές «νέες» Ferrari, μα για μια Ferrari που σηματοδοτεί την απόλυτη καμπή στην 75χρονη ιστορία του cavallino rampante, καθώς διαφέρει από όλες τις άλλες που έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα. Είναι η πρώτη με υπερυψωμένο αμάξωμα, η πρώτη που σχεδιάστηκε για διαφορετική χρήση, η πρώτη που παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς… συζύγου και παιδιών. Συνδυάζει επίσης μία σειρά από άλλες πρωτιές: είναι η πρώτη 4θυρη Ferrari που κατασκευάζεται και η πρώτη που προσφέρει πραγματικά τέσσερα άνετα καθίσματα. Μία Ferrari διαφορετική, που δε διαθέτει μόνο τα χαρακτηριστικά ενός sportscar, αλλά ένα αυτοκίνητο που οφείλει να προσφέρει την ίδια άνεση και ευελιξία με τα μεγάλα super sport SUV, όπως τις Lamborghini, BMW, Audi και Mercedes, διατηρώντας ωστόσο το σπορτίφ στυλ καθώς και αυτήν τη μοναδική αίσθηση οδήγησης που ανέκαθεν χαρακτήριζε μια Ferrari.

Στη Ferrari μισούν να ακούν ότι η Purosangue είναι ένα SUV, επειδή ο όρος «Sport Utility» είναι σήμερα συνώνυμος με το υψηλό κέντρο βάρους, με ένα αμάξωμα που χαρακτηρίζεται από καμπύλες και με επιδόσεις που περιορίζονται ασφυκτικά από τα επιπλέον κιλά του αμαξώματος.

*Διαβάστε περισσότερα για τη Ferrari Purosangue στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT