Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Τα «αγκάθια» της 22ας Μαΐου – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχηγοί για τη διαχείριση του εκλογικού αποτελέσματος. Κλειδιά η «ψαλίδα» και το άθροισμα εδρών Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Ποια είναι τα 17 «ντέρμπι» των εκλογών σε νομούς και περιφέρειες. 

Ποια Τουρκία θα βγάλει η κάλπη; Δεκατρείς αναλυτές παραθέτουν στην «Κ» τα καλά και κακά σενάρια για την επόμενη ημέρα στη γείτονα χώρα – Κούρσα «ιπποδρόμου» δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις. Συνέντευξη του στρατηγού Ντέιβιντ Πετρέους στην «Κ»: Πρέπει να δείχνουμε υπομονή με την Αγκυρα.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Ο Κάρολος Γ’ σηκώνει ήδη και τα βαρίδια του στέμματος. Οι υπαρξιακές προκλήσεις του μονάρχη για τον θεσμό και το εθνικό «πάρτι» της ενθρόνισης.

Γιατί δεν βρίσκουν εργαζομένους οι επιχειρήσεις; Ερευνα της «Κ», ειδικοί εξηγούν το παράδοξο φαινόμενο.

Οι τράπεζες ρωτούν: Πόσους ρύπους εκπέμπετε; Νέοι όροι για τα δάνεια σε επιχειρήσεις. 

Δικαστικοί αντιπρόσωποι αφηγούνται στην «Κ»… θερμά επεισόδια και πολλά ευτράπελα σε εκλογικά τμήματα και εντός του παραβάν.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Ιστορίες πίσω από τα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια Επικρατείας κομμάτων. Τα «πορτρέτα» τους, οι διαδρομές και τα κριτήρια επιλογής τους.  

Από το παιχνίδι με τα σπίρτα του πατέρα στην Κρήτη καθηγήτρια στο ΜΙΤ. H κορυφαία μαθηματικός Γεωργία Περάκη μιλάει στην «Κ» για τη «διαχείριση» της τεχνητής νοημοσύνης.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Το παλιό λάθος στη διδασκαλία των Αρχαίων. Ο καθηγητής του Πρίνστον Αλέξανδρος Νεχαμάς εξηγεί στην «Κ» τι άλλαξε γράφοντας  για τον τρόπο μελέτης της γλώσσας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT