Hello, MrRobot! Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Hello, MrRobot! Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H τεχνολογία στην υπηρεσία της παράδοσης. Το «Hours» ξεναγήθηκε στο νέο εργοστάσιο της Tudor στο LeLocle της Ελβετίας. Υπερσύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον, έχει ως βασική φιλοσοφία του την αγαστή συνεργασία ανθρώπων και ρομπότ.

Φανταστείτε το εξής σκηνικό: Μία τεράστια αίθουσα, ψηλοτάβανη, με ολόλευκα, πεντακάθαρα δάπεδα, μεγάλες τζαμαρίες γύρω γύρω που λούζουν τον χώρο με φως και ατμόσφαιρα καθαρή και ξηρή, απαλλαγμένη από τη σκόνη. Δεκάδες άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, με λευκές, άσπιλες ποδιές, εργάζονται σκυμμένοι πάνω από τους πάγκους τους και χειρίζονται με περισσή προσήλωση μικροσκοπικά μέρη ενός μηχανικού ρολογιού. Μπροστά τους μία οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή και αρκετοί συρταρωτοί δίσκοι που περιέχουν διάφορα εξαρτήματα. Την κατανυκτική ησυχία διακόπτουμε μόνο εμείς οι δημοσιογράφοι, που εισβάλλουμε κατά ομάδες στον χώρο, στεκόμαστε ξεδιάντροπα πάνω από τα κεφάλια των ωρολογοποιών και επιβλέπουμε το έργο τους σχολιάζοντας –χαμηλόφωνα μεν, ενοχλητικά σίγουρα– τα τεκταινόμενα.

Στο περιοδικό «Hours» που κυκλοφορεί την Κυριακή 18 Ιουνίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT