Τάσεις 2023 – Time for fun! Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Τάσεις 2023 – Time for fun! Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολυχρωμία και καινοτομία, σχεδιαστικός μινιμαλισμός, πρωτοτυπία στην απεικόνιση της ώρας, καλλιτεχνικός οίστρος, πολύτιμοι λίθοι και νέο-vintage κομψότητα, το 2023 η ωρολογοποιία δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστική.

Έχοντας διανύσει σχεδόν το πρώτο μισό του 2023, έχουμε ήδη δει την πλειονότητα των νέων μοντέλων που δημιούργησαν οι ελβετικοί –και όχι μόνο– οίκοι ωρολογοποιίας για τη φετινή χρονιά. Ποια υλικά κατασκευής κυριαρχούν φέτος; Τι αλλάζει ως προς τα μεγέθη των ρολογιών; Τι είδους μηχανισμοί και λειτουργίες έχουν την τιμητική τους; Τι ρόλο παίζει η διακόσμηση και το χρώμα στα καντράν; Πώς η ιστορική κληρονομιά των εταιρειών ωρολογοποιίας εκφράζεται και πώς συμβαδίζει με το σήμερα; Από το πλήθος των ρολογιών που παρουσιάστηκαν, κυρίως στην εβδομάδα του Ομίλου LVMH τον Ιανουάριο και στη Γενεύη εντός και εκτός της Watches&Wonders τον Μάρτιο, διακρίναμε αρκετές κοινές ιδέες και τάσεις και σας τις παρουσιάζουμε.

Στο περιοδικό «Hours» που κυκλοφορεί την Κυριακή 18 Ιουνίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT