Ραντεβού για πάρτι: Fatboy Slim – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Ραντεβού για πάρτι: Fatboy Slim – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες μέρες πριν από την αθηναϊκή του εμφάνιση στο ΚΠΙΣΝ, ο Fatboy Slim μίλησε στο «Κ» για μουσική, καταχρήσεις αλλά και τη σημασία του να είναι κανείς χαζός.

Ο διάσημος Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν βρέθηκε σε μια παραλιακή ταβέρνα στη Βόρεια Εύβοια, μετά την προβολή της ταινίας του στο Evia Film Project, και δοκίμασε τα φαγητά που ετοίμασε η ομάδα των Fennel. Το «Κ» ήταν εκεί και συζήτησε μαζί του για το zero waste στη διατροφή και στον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Η αυξανόμενη εξωστρέφεια του Ιδρύματος Takis μάς ώθησε να κάνουμε μια βόλτα στον λόφο του Καματερού και να ξεναγηθούμε σε έργα του καλλιτέχνη που φιλοξενούνται στα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου, στις πιο ακριβές ιδιωτικές συλλογές αλλά και σε δημόσιους χώρους της Αθήνας.

Το «Κ» βρέθηκε ένα διήμερο στο Στρασβούργο, όπου διοργανώθηκε η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή γιορτή για τη νεολαία, και κατέγραψε εικόνες και σκέψεις των νέων της Ευρώπης που βρέθηκαν εκεί, έναν χρόνο πριν από τις Ευρωεκλογές.

Ένα ρεπορτάζ στα αθηναϊκά καταστήματα περιποίησης νυχιών που συνεχίζουν να πληθαίνουν, να αλλάζουν και να είναι σταθερά γεμάτα, αποδεικνύοντας ότι τελικά η περιποίηση των άκρων είναι κάτι περισσότερο από μια μικρή αισθητική παρέμβαση.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 2 Ιουλίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT