Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Ο κατάλογος με τις συνολικά 120  μεταρρυθμίσεις που προγραμματίζει η κυβέρνηση και  οι εντολές προς τους υπουργούς

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Οι μπλε φάκελοι για Υγεία, Οικονομία και Δικαιοσύνη. Ο κατάλογος με τις συνολικά 120  μεταρρυθμίσεις που προγραμματίζει η κυβέρνηση και  οι εντολές προς τους υπουργούς. Η «Κ» παρουσιάζει τους στόχους για την περίοδο  2023-2027.

  • Υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ μετά τον Τσίπρα; Υστερα από  το σοκ οι τάσεις του κόμματος αναζητούν η καθεμιά τον εκλεκτό  της με διάχυτη την ανησυχία εάν το κόμμα καταφέρει να  μείνει ενωμένο χωρίς το πρόσωπο  που το ενοποιούσε.
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2
  • Το νέο τοπίο μετά την 25η Ιουνίου: Διευθυντήριο για 5 ρόλους στο Μαξίμου.  Πόσο «δεξιό» είναι το κόμμα του 40,5%;. Σκιαμαχία με τους Σπαρτιάτες στο Εκλογοδικείο. Η άνοδος του λαϊκισμού στην Ευρώπη. Πίσω από το τόξο του ελληνικού Βορρά.
  • Οι επιδιώξεις της Αγκυρας από το ραντεβού στο ΝΑΤΟ, η επαναπροσέγγιση με τις ΗΠΑ μέσω Ελλάδος και η «κλειστή» συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν.
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3
  • Η επικίνδυνη «ατραξιόν» με τις «γουρούνες» στα νησιά και ο φόρος αίματος από  τα συνεχή ατυχήματα και δυστυχήματα.
  • Ημέρες «Κίτρινων Γιλέκων» ζει ξανά η Γαλλία, ο Μακρόν  αντιμέτωπος με νέο κύκλο  βίαιων διαδηλώσεων.
  • Ο τελευταίος «Ιντι». Ο Χάρισον Φορντ και η συμπρωταγωνίστριά του Φίμπι Γουόλερ Μπριτζ μιλούν στην «Κ» για τον αποχαιρετιστήριο «Ιντιάνα Τζόουνς», τη «συνάντησή» τους με τον Αρχιμήδη  και πώς κατάφεραν να του μιλήσουν σε  μείξη αρχαίων ελληνικών και «greeklish».
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4
  • Ποιον δάσκαλο θέλουμε στην εποχή του τάμπλετ;  Παράγοντες της εκπαίδευσης  μιλούν  για τις προκλήσεις (και απαιτήσεις)  του σχολείου στη νέα εποχή  ενώ ο  υπουργός Παιδείας Κυρ. Πιερρακάκης  δηλώνει στην «Κ»  ότι ο εκσυγχρονισμός περιλαμβάνει «βιβλίο και οθόνη μαζί με πρωταγωνιστή τον εκπαιδευτικό».
  • Ο κορυφαίος σκακιστής Γκάρι Κασπάροφ μιλάει στην «Κ» για το «κράτος μαφίας του Πούτιν» και τις «παρτίδες» ανάμεσα στο  ανθρώπινο μυαλό και τις μηχανές.
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-5
  • Τεχνητή νοημοσύνη: Ρομπότ θα κάνουν ιατρικές διαγνώσεις και ρομπότ-οινολόγοι θα μας προτείνουν τι κρασί να πιούμε…

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Peanuts», «4 Τροχοί», «Κ Γυναίκες», «Κ»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT