Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Peanuts», «Ταξίδια», «Κ»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Peanuts», «Ταξίδια», «Κ»

3' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορείς να πνιγείς σε μία θάλασσα από ερωτήματα και τελικά υπάρχει τρόπος να πατσίσεις με τον ωκεανό; Ο Σνούπυ και η παρέα των Peanuts επέστρεψαν, ενώ τα «Ταξίδια» Ιουλίου απαντούν στο ερώτημα «Πού θα πάμε φέτος διακοπές;» με 10 προτάσεις για road trips, 160 μυστικά για εξορμήσεις στα νησιά και 10 προορισμούς καρδιάς. Ακόμα ο Στίβεν Πίνκερ, o κορυφαίος στοχαστής και καθηγητής ψυχολογίας στο Χάρβαρντ, μιλάει αποκλειστικά στο «Κ», στην πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό μέσο, και εξηγεί γιατί ο κόσμος γίνεται καλύτερος και γιατί δεν φοβάται την τεχνητή νοημοσύνη.

Κάθε Κυριακή η «Καθημερινή» έχει κάτι για όλους!

Ο Σνούπυ και η συντροφιά των «Peanuts» στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Peanuts «Κάθε Κυριακή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Peanuts», «Ταξίδια», «Κ»-1

Από τον Ιούνιο του 1950 μέχρι και τα τέλη του 1999, ο δημιουργός των Peanuts Τσαρλς Σουλτς κατάφερε ένα μοναδικό επίτευγμα στα χρονικά των κόμικς. Έγραψε και σχεδίασε μόνος του 17.897 ημερήσια και εβδομαδιαία στριπ! Καθημερινές καταστάσεις, σουρεαλισμός, και ένας κόσμος γεμάτος ερωτηματικά, όπου σχεδόν πάντα οι απαντήσεις δημιουργούν νέες απορίες. Αυτή η συνταγή έκανε τα «Φιστίκια» αγαπητά σε εκατομμύρια κόσμου! 

Αυτή την εβδομάδα, πλέουμε σε μια θάλασσα ερωτημάτων, κοιτάμε κατάματα τον ωκεανό και ψάχνουμε τρόπους να πατσίσουμε μαζί του, ενώ σκεφτόμαστε τον επόμενό μας προορισμό: την έρημο Μπαχάρα!

Αυτά, και πολλά πολλά ακόμα, στον 13ο τόμο, την Κυριακή 16 Ιουλίου με την «Καθημερινή».

Πού θα πάμε διακοπές; – Στα «Ταξίδια», αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Peanuts», «Ταξίδια», «Κ»-2

Όπου κι αν μας βρίσκει το καλοκαίρι, όποια σχέδια κι αν έχουμε καταστρώσει για τις φετινές διακοπές, τα «Ταξίδια» που κυκλοφορούν αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή συγκεντρώνουν όλα όσα χρειαζόμαστε για να το ζήσουμε, να το χαρούμε και να το χορτάσουμε. Στην ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά, στο βουνό ή τη θάλασσα, σε αγαπημένες αλλά και σε απρόβλεπτες διαδρομές, αναζητούμε την αθέατη πλευρά των προορισμών και μοιραζόμαστε πολύτιμες συμβουλές που θα τους ξεκλειδώσουν, ώστε να απολαύσουμε κάθε στιγμή των διακοπών μας.

  • Σχεδιάζουμε 10 road trips για αποδράσεις με αυτοκίνητο από τη Χαλκιδική, το Πήλιο και την Εύβοια έως το Ζαγόρι, την Πρέβεζα, την Πύλο και τη Μάνη. Οι δρόμοι της γεύσης και της βουτιάς, της περιπέτειας, της χαλάρωσης και της δράσης σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα.
  • Καταγράφουμε 160 μυστικά για ονειρεμένες εξορμήσεις στα νησιά: από τα Δωδεκάνησα και το Βόρειο Αιγαίο έως τις Κυκλάδες, τα Επτάνησα και την Κρήτη, επιλέγουμε ξεχωριστές εμπειρίες διακοπών που θα δημιουργήσουν τις πιο ωραίες καλοκαιρινές αναμνήσεις.
  • 10 insiders, άνθρωποι που αγαπούν να επιστρέφουν στους προορισμούς της καρδιάς τους, μας τους συστήνουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Από την Ικαρία και την Κεφαλονιά έως τη Σίκινο και την Αστυπάλαια.

 Τα «Ταξίδια» κυκλοφορούν την Κυριακή 16 Ιουλίου με την Καθημερινή.

Γίνεται καλύτερος ο κόσμος; – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Peanuts», «Ταξίδια», «Κ»-3

Ο Στίβεν Πίνκερ, κορυφαίος στοχαστής της εποχής μας, διάσημος συγγραφέας και καθηγητής ψυχολογίας στο Χάρβαρντ, μιλάει αποκλειστικά στο «Κ», στην πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό μέσο, και εξηγεί γιατί ο κόσμος γίνεται καλύτερος, γιατί δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, γιατί δεν φοβάται την τεχνητή νοημοσύνη και γιατί πρέπει να μην εμπιστευόμαστε τον Νίτσε.  

Η ταινία της Μπάρμπι μάς θυμίζει πώς η πιο διάσημη κούκλα της ιστορίας επηρεάζει εδώ και 64 χρόνια τα μυαλά (κυρίως) των κοριτσιών, διαμορφώνοντας τα πρότυπα ομορφιάς και την ιδέα περί σεξουαλικότητας. 

Λίγο μετά τον εορτασμό των πενήντα χρόνων γάμου με τον τζουντόκα σύζυγό της και δύο μήνες πριν κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά της, η Ουαλή σταρ Μπόνι Τάιλερ θα βρεθεί για μία συναυλία στο Sani Festival. Το «Κ» μίλησε μαζί της στο τηλέφωνο.

Για λίγες μέρες η Σκόπελος «ντύθηκε» με παραδοσιακές φορεσιές σε ένα φεστιβάλ χορού όπου συνυπάρχουν έθιμα από όλη την Ελλάδα, λαογραφικά στοιχεία του νησιού και η αγάπη για κάτι αυθεντικό, αυθόρμητο, αισιόδοξο και καλοκαιρινό.  

Ύπνος ή σεξ; Επτά ζευγάρια περιγράφουν στο «Κ» τι γίνεται σε μια μακροχρόνια σχέση αφού σβήσουν τα πυροτεχνήματα του πρώτου καιρού.

Μην χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί στις 16 Ιουλίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT