CEOs 2023 «Ο νέος ενάρετος οικονομικός κύκλος της Ελλάδας» – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

CEOs 2023 «Ο νέος ενάρετος οικονομικός κύκλος της Ελλάδας» – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 30 Ιουλίου έρχεται η ετήσια ειδική έκδοση της Καθημερινής, που αποτυπώνει το οικονομικό παρόν και μέλλον της πατρίδας μας, μέσα από τη ματιά των ηγετών των κορυφαίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Κορυφαίοι CEOs της χώρας και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, σκιαγραφούν τις προοπτικές που διαθέτει η ελληνική οικονομία, αλλά και τις προκλήσεις με τις οποίες παραμένει αντιμέτωπη.

Η επικείμενη ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας σε συνδυασμό με τη συρρίκνωση του πολιτικού ρίσκου, δημιουργούν νέα δεδομένα για τους επενδυτές, που αξιολογούν θετικά την υλοποίηση ακόμα περισσότερων επενδύσεων στην Ελλάδα.

Η βιομηχανία, η ενέργεια, ο τουρισμός, η τεχνολογία, η αγορά ακινήτων, ο χρηματοοικονομικός τομέας και το λιανεμπόριο, αποτελούν μερικούς μόνο από τους τομείς που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν περαιτέρω κατά τον νέο ενάρετο οικονομικό κύκλο στον οποίο εισέρχεται η χώρα.

Οι επικεφαλής των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της χώρας, που καλούνται καθημερινά να κερδίσουν το στοίχημα της επίτευξης υψηλών ρυθμών ανάπτυξης, αναλύουν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται έτσι ώστε οι επενδύσεις να αποτελέσουν πυλώνα για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, να είναι ανθεκτικές, να αγκαλιάζουν την καινοτομία και να έχουν απτή προσφορά στη κοινωνία.

Όλα αυτά, στην ετήσια ειδική «CEOs 2023 – Ο νέος ενάρετος οικονομικός κύκλος της Ελλάδας», την Κυριακή 30 Ιουλίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT