Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: νέο βιβλίο από τον Γαστρονόμο «Καλοκαιρινές μαγειρικές με ψάρια», «CEOs», «Κατοικίες σε Προάστια», «Κ»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: νέο βιβλίο από τον Γαστρονόμο «Καλοκαιρινές μαγειρικές με ψάρια», «CEOs», «Κατοικίες σε Προάστια», «Κ»

4' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο συλλεκτικό βιβλίο από τον Γαστρονόμο «Καλοκαιρινές μαγειρικές με ψάρια», το πιο γευστικό δώρο για το καλοκαίρι με 45 μοναδικές συνταγές με τα πιο δημοφιλή ελληνικά ψάρια μαγειρεμένα με εποχικά υλικά. Μαζί, η ειδική έκδοση «CEOs» που αποτυπώνει το οικονομικό παρόν και μέλλον της πατρίδας μας μέσα από τη ματιά των ηγετών των κορυφαίων εταιρειών, ενώπιον της επικείμενης ανάκτησης της επενδυτικής μας βαθμίδας. Ακόμη, ένα συλλεκτικό λεύκωμα αρχιτεκτονικής «Κατοικίες σε Προάστια», αφιερωμένο στη σύγχρονη ελληνική κατοικία. Και στο «Κ», νέοι, ωραίοι, Πανθέοι. Κρυφοκοιτάξαμε το remake ενός θρυλικού ελληνικού σίριαλ που κάποτε άδειαζε τους δρόμους.

Κάθε Κυριακή η «Καθημερινή» έχει κάτι για όλους!

Νέο συλλεκτικό βιβλίο από τον Γαστρονόμο: Καλοκαιρινές μαγειρικές με ψάρια – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: νέο βιβλίο από τον Γαστρονόμο «Καλοκαιρινές μαγειρικές με ψάρια», «CEOs», «Κατοικίες σε Προάστια», «Κ»-1

Αυτή την Κυριακή, η «Καθημερινή» μάς κάνει το πιο γευστικό δώρο για το καλοκαίρι: 45 μοναδικές συνταγές με τα πιο δημοφιλή ελληνικά ψάρια μαγειρεμένα με εποχικά υλικά.

Λαχταριστές, εύκολες, ελαφριές ψαροσυνταγές με φρέσκα λαχανικά του καλοκαιριού, μαγειρεμένες στην κατσαρόλα, στο τηγάνι και στον φούρνο, σε μια συλλεκτική έκδοση με την υπογραφή του Γαστρονόμου. Μαζί, πληροφορίες για τη διατροφική αξία των ψαριών, για τα είδη που βρίσκουμε στην ελληνική αγορά, καθώς επίσης τεχνικές και μυστικά νοστιμιάς.

Μια σπαρταριστή συλλογή με τα πιο γνωστά και αγαπητά ψάρια, όπως γαύρο, σαρδέλες, φαγκριά, τσιπούρες, λαβράκια, μαγιάτικα, κρανιούς, μπαρμπούνια, γόπες, σφυρίδες, σαφρίδια κ.ά., σε συμμαγειρέματα με ζουμερές ντομάτες, χόρτα, μελιτζάνες, κολοκυθάκια, μπάμιες και όλα τα νόστιμα της εποχής. Τις συνταγές, ελληνικές αλλά και από όλο τον κόσμο, τις υπογράφουν οι καλύτεροι Ελληνες σεφ αλλά και καλομάγειρες από όλα τα μέρη της Ελλάδας, όπως η κυρά της Κινάρου.

Αυτό το βιβλίο δεν πρέπει να το χάσετε! Κάθε του σελίδα θα νοστιμίσει αυτό αλλά και κάθε καλοκαίρι σας!

Καλοκαιρινές μαγειρικές με ψάρια, με την υπογραφή του Γαστρονόμου. Την Κυριακή 30 Ιουλίου με την «Καθημερινή».

CEOs 2023 «Ο νέος ενάρετος οικονομικός κύκλος της Ελλάδας» – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: νέο βιβλίο από τον Γαστρονόμο «Καλοκαιρινές μαγειρικές με ψάρια», «CEOs», «Κατοικίες σε Προάστια», «Κ»-2

Την Κυριακή 30 Ιουλίου έρχεται η ετήσια ειδική έκδοση της Καθημερινής, που αποτυπώνει το οικονομικό παρόν και μέλλον της πατρίδας μας, μέσα από τη ματιά των ηγετών των κορυφαίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Κορυφαίοι CEOs της χώρας και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, σκιαγραφούν τις προοπτικές που διαθέτει η ελληνική οικονομία, αλλά και τις προκλήσεις με τις οποίες παραμένει αντιμέτωπη.

Η επικείμενη ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας σε συνδυασμό με τη συρρίκνωση του πολιτικού ρίσκου, δημιουργούν νέα δεδομένα για τους επενδυτές, που αξιολογούν θετικά την υλοποίηση ακόμα περισσότερων επενδύσεων στην Ελλάδα.

Η βιομηχανία, η ενέργεια, ο τουρισμός, η τεχνολογία, η αγορά ακινήτων, ο χρηματοοικονομικός τομέας και το λιανεμπόριο, αποτελούν μερικούς μόνο από τους τομείς που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν περαιτέρω κατά τον νέο ενάρετο οικονομικό κύκλο στον οποίο εισέρχεται η χώρα.

Οι επικεφαλής των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της χώρας, που καλούνται καθημερινά να κερδίσουν το στοίχημα της επίτευξης υψηλών ρυθμών ανάπτυξης, αναλύουν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται έτσι ώστε οι επενδύσεις να αποτελέσουν πυλώνα για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, να είναι ανθεκτικές, να αγκαλιάζουν την καινοτομία και να έχουν απτή προσφορά στη κοινωνία.

Όλα αυτά, στην ετήσια ειδική «CEOs 2023 – Ο νέος ενάρετος οικονομικός κύκλος της Ελλάδας», την Κυριακή 30 Ιουλίου με την «Καθημερινή».

«Κατοικίες σε Προάστια»- Ένα συλλεκτικό λεύκωμα αρχιτεκτονικής, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: νέο βιβλίο από τον Γαστρονόμο «Καλοκαιρινές μαγειρικές με ψάρια», «CEOs», «Κατοικίες σε Προάστια», «Κ»-3

Η «Καθημερινή» σε συνεργασία με τις εκδόσεις «DOMa»παρουσιάζει την περιοδική έκδοση «ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ» αφιερωμένη στη σύγχρονη ελληνική κατοικία. Κάθε τεύχος εξετάζει μία διαφορετική όψη του ελληνικού τοπίου και μας αποκαλύπτει το πώς οι αρχιτέκτονες επηρεάζονται από, συνδιαλέγονται με, ή και σχολιάζουν τη σχέση της σύγχρονης κατοικίας με το περιβάλλον της.

Το δεύτερο τεύχος που κυκλοφορεί την Κυριακή 30 Ιουλίου αποκλειστικά με την «Καθημερινή», έχει ως θέμα του την προαστιακή κατοικία. Μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πρωτότυπα κείμενα, παρουσιάζονται 12 αξιόλογα δείγματα σύγχρονων κατοικιών.

Από προάστια της Αθήνας όπως η Ηλιούπολη, η Φιλοθέη και η Εκάλη, μέχρι τα παραθεριστικά προάστια της Αρτέμιδας και της Σαλαμίνας, μαζί με μία σύντομη στάση στα περίχωρα των Ιωαννίνων, το τεύχος «ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ σε Προάστια» αποτελεί ένα πλούσιο οδοιπορικό που εξερευνά τον χαρακτήρα, την ταυτότητα και τις τάσεις που παρατηρούμε στον σύγχρονο ελληνικό προαστιακό ιστό.

Την ύλη του τεύχους συμπληρώνει αρχειακό υλικό, το οποίο ανατρέχει στην εξέλιξη της ελληνικής προαστιακής αρχιτεκτονικής και μας εισάγει στο ιστορικό πλαίσιο μέσα από το οποίο αναδύονται, και με το οποίο συνομιλούν, σύγχρονες αρχιτεκτονικές προσεγγίσεις.

Το δεύτερο τεύχος της συλλεκτικής έκδοσης «ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ» κυκλοφορεί την Κυριακή 30 Ιουλίου αποκλειστικά με την «Καθημερινή».

Παλιά τηλεόραση σε νέα εκδοχή – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: νέο βιβλίο από τον Γαστρονόμο «Καλοκαιρινές μαγειρικές με ψάρια», «CEOs», «Κατοικίες σε Προάστια», «Κ»-4

Η πόρτα μιας παλιάς πολυκατοικίας στη Φωκίωνος Νέγρη οδηγεί πίσω στον χρόνο, στην προπολεμική Αθήνα, στον κόσμο των Πανθέων, που ξαναζωντανεύει μέσα από την καινούργια παραγωγή του ΣΚΑΪ. Βρεθήκαμε στα γυρίσματα και καταγράψαμε ατάκες και απόψεις από το πιο φιλόδοξο πρότζεκτ της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν. 

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της Η γενιά της ντοπαμίνης, η καθηγήτρια ψυχιατρικής στο Στάνφορντ, Άννα Λέμπκε, εξηγεί αποκλειστικά στο «Κ» γιατί η υπερπροσφορά ντοπαμίνης γύρω μας, μας έχει κάνει όλους πιο ευάλωτους στους εθισμούς και λιγότερο ευτυχισμένους.

Εθελοντές στο κόκκινο: Περάσαμε λίγες ώρες με τους πολυάριθμους εθελοντές δασοπροστασίας της Πάρνηθας, οι οποίοι κάνουν ακούραστα και νυχθημερόν τις βάρδιές τους, αφού η σωτηρία του βουνού έχει γίνει στοίχημα ζωής.

Πού πηγαίνει ο Τομ Κρουζ όταν τελειώνουν τα γυρίσματα των ταινιών του; Μια αποφασισμένη δημοσιογράφος αποφάσισε να ακολουθήσει τα ίχνη του Αμερικανού σταρ που εδώ και χρόνια αποφεύγει τις συνεντεύξεις και τους θαυμαστές του.

Πριν από τέσσερα χρόνια ο Βαγγέλης Ζούγρης έπαιζε ποδόσφαιρο. Σήμερα, ο 18χρονος μπασκετμπολίστας του Περιστερίου είναι χάλκινος πρωταθλητής με την Εθνική Νέων. Τον συναντήσαμε στη γειτονιά του, λίγο πριν βρεθεί στην προετοιμασία της «επίσημης αγαπημένης» για το φετινό Μουντομπάσκετ. 

Όλο τον χρόνο μαγειρεύουν για εμάς αλλά στο μυαλό τους έχουν μια νησιώτικη ταβέρνα. Έντεκα σεφ μας αποκαλύπτουν τον καλοκαιρινό-γαστρονομικό τους προορισμό.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 30 Ιουλίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT