Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Τα μυστικά της Αγχιάλου. Τι καταστράφηκε και γιατί στο οπλοστάσιο της 111 Πτέρυγας Μάχης. Από τις εκρήξεις έως τους πολιτικούς εξοστρακισμούς.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

• Πώς εξηγούνται τα φετινά κενά στην πυρόσβεση. Οι μαχητές της Ρόδου: «Εψαχνα να βρω ανάσα». Τα μηνύματα μιας αποπομπής- εξπρές.

• Κορυφαίοι ειδικοί μιλούν στην «Κ» για το ντόμινο παρενεργειών στον πλανήτη λόγω κλιματικής κρίσης, το φάντασμα της λειψυδρίας στη Μεσόγειο και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν «από χθες». «Λίφτινγκ» στα δάση για να αντέχουν.

• Αλλα φρούτα: Λίτσι, ανόνα, τσεριμόγια αλλά και μακαντάμια δοκιμάζονται στα ελληνικά χωράφια ως απάντηση στις νέες καιρικές συνθήκες που «τρελαίνουν» τις καλλιέργειες, παραπέμποντας σε χώρα τροπική. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Πακέτο μέτρων για την ανάσχεση της μάστιγας των αναβολών στις δίκες και τη δικομανία, λειτουργία δικαστικής αστυνομίας και καταδίκη της γραφειοκρατίας. Συνέντευξη του νέου υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη στην «Κ». «Οι ποινές που θα επιβάλλονται θα εκτίονται», τονίζει.

• Ελληνοτουρκικά – Ιχνηλατώντας τον δρόμο για τη Χάγη. Αφιέρωμα της «Κ», με παρεμβάσεις κορυφαίων ειδικών και αναλυτών που εξηγούν τα δεδομένα, τους «αστερίσκους» και όλα τα σενάρια. 

Μάχη ομίλων της ενέργειας για την εξαγορά του «Κωτσόβολου», παρούσα δηλώνει η ΔΕΗ.

«Ηταν η Μαριάννα της καρδιάς μας». Συνεργάτες, εργαζόμενοι στην «Ελπίδα», παιδιά που ιάθηκαν  μιλούν εις μνήμην, για την γυναίκα της προσφοράς που ήταν πάντα πλάι τους. 

Το θαύμα μακράς διαρκείας της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών με την παγκόσμια λάμψη – η συλλογή μεταλλίων συνεχίζεται. Τη συνταγή, που βρίσκεται εντός και εκτός πισίνας, αναλύουν στην «Κ» παλαιοί γνώστες του αθλήματος.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

• «Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε αλλά χωρίς τα παιδιά σας». Η νέα μόδα των child free γάμων, χορών και δεξιώσεων προκαλεί εντάσεις μεταξύ φίλων και οικογενειών.

Ο Σήφης Ζαχαριάδης, γιος του κεντρικού, αμφιλεγόμενου, προσώπου της ελληνικής αδελφοκτονίας Νίκου Ζαχαριάδη, μιλάει για άγνωστες κουβέντες με τον πατέρα του, 50 χρόνια μετά την αυτοκτονία του, και «την ανώτερη δύναμη» που τον βοήθησε να βρεί τον τάφο του στη Σιβηρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT