Στους «4 Τροχούς» Αυγούστου, απολαμβάνουμε την οδήγηση εντός και εκτός δρόμου – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Στους «4 Τροχούς» Αυγούστου, απολαμβάνουμε την οδήγηση εντός και εκτός δρόμου – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους 4Τροχούς Αυγούστου οδηγούμε στο Μαρανέλο, στην έδρα της Ferrari, την Purosangue, το πρώτο SUV της θρυλικής ιταλικής φίρμας. Στο παρελθόν, πολλές Ferrari έχουν καταστήσει το συνδυασμό επιδόσεων-άνεσης έναν από τους πυλώνες της επιτυχίας τους. Τώρα, στα 75 χρόνια της εταιρείας, δημιουργήθηκε η πλέον ολοκληρωμένη τέτοια πρόταση, εξού και δεν έτυχε αποδοκιμασιών, παρά μόνο… υστερίας για το ποιος θα προλάβει να την κάνει δική του. Αν κάποιοι θεωρούν πως η Purosangue προσβάλλει την ιστορία της εταιρείας, είμαστε περίεργοι τι σκέφτονται για την επαναφορτιζόμενη υβριδική 296 GTS των 830 ίππων, που είχαμε επίσης την ευκαιρία να οδηγήσουμε. Όμως, ας ξεχάσουμε ότι αυτή η Ferrari διαθέτει (και) ηλεκτροκινητήρα με μπαταρία που μπορεί να φορτιστεί είτε από τον κινητήρα βενζίνης είτε εξωτερικά. Η ουσία, ως όφειλε, είναι πίσω από το τιμόνι της.

Το συναρπαστικό ταξίδι του καλοκαιρινού τεύχους των 4Τροχών συνεχίζεται επί ελληνικού εδάφους με το καταιγιστικό Audi RS 3, το οποίο εύκολα θα κατακτήσει την καρδιά του petrolhead. Το νέο RS 3 διαθέτει 400 ίππους και προσφέρεται σε αμάξωμα χάτσμπακ ή σεντάν, όπως το αυτοκίνητο της δοκιμής.

Η περιπέτεια στο τεύχος Αυγούστου συνεχίζεται στην έρημο του Ντουμπάι, όπου για τρία εικοσιτετράωρα οδηγούμε εξαντλητικά το Land Rover Defender 130 P400, το αυτοκίνητο που γεννήθηκε για να κινείται εκτός δρόμου.

Οι «4 Τροχοί» Αυγούστου κυκλοφορούν την Κυριακή 6 Αυγούστου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT