Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Το ντόμινο της ανασφάλειας. Η ανατομία των αλυσιδωτών «ατυχημάτων» στην αστυνόμευση και την πολιτική προστασία: Το βραχυκύκλωμα κορυφής στην ΕΛ.ΑΣ. Ο άγνωστος φάκελος για τους Ελληνες αρχιχούλιγκαν. Ο τρόμος με τους διακινητές μεταναστών στην Εγνατία Οδό. Ο συναγερμός για τις υποδομές της Αμυνας.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

• «Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να γυρίσω στη Μύκονο». Μιλάει στην «Κ»  για την περιπέτειά του ο Μανώλης Ψαρρός, ο αρχαιολόγος που τα έβαλε πρώτος με τη μαφία  θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.

Ημερολόγια πετσέτας, ιστορίες για παραλίες πριν και μετά τις ξαπλώστρες. Γράφουν και περιγράφουν στην «Κ» οι Λένα Διβάνη, Βικτόρια Χίσλοπ, Σωτήρης Δημητρίου και Στάθης Καλύβας.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Επιδόματα μόνο με «ρήτρα» για πλαστικό χρήμα – Oι νέοι όροι για ανάσχεση της «μαύρης» οικονομίας.

Η λίστα με τα «φαντάσματα»-μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας. Οι περισσότεροι  έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις λαθρεμπορίου καυσίμων. 

Ποια προϊόντα διατροφής αυξήθηκαν στην Ελλάδα πάνω από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο και  γιατί δεν υποχωρεί ο πληθωρισμός. 

Τα πολλά πρόσωπα της Παναγίας, του διαιώνιου συμβόλου που βρίσκεται στο  «μεθόριο ακτίστου και κτιστής φύσεως». Γράφουν στην «Κ» με αφορμή τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου  ο μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος, ο ψυχαναλυτής Αθανάσιος Αλεξανδρίδης και η συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Βιοτράπεζες για θεραπείες ακριβείας και παραγωγή φαρμάκων με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Τις ραγδαίες-και ελπιδοφόρες- εξελίξεις εξηγεί στην «Κ» ο καθηγητής Παναγιώτης Βλάμος.

Η αγωνία των μετεωρολόγων για προβλέψεις ακραίων καιρικών φαινομένων με «ασφάλεια χώρου και χρόνου» και οι αλγόριθμοι. Επιτάχυνση εφαρμογής των νέων μεθόδων υπό τη συνεχή απειλή της κλιματικής κρίσης και για τη σωτηρία ανθρώπων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT