Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Γαστρονόμος», «Κ»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Γαστρονόμος», «Κ»

3' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γαστρονόμος Σεπτεμβρίου, το τεύχος που κάνει το μαγείρεμα παιχνιδάκι! 92 πανεύκολες συνταγές που θα μας λύσουν τα χέρια, φαγητά με 3 υλικά, σε 15 λεπτά, μόνο με ένα σκεύος και γλυκά-παιχνιδάκι. Για τους αρχάριους, τους φοιτητές, τους βιαστικούς! Και στο «Κ» αυτής της Κυριακής, ιστορίες εκπαίδευσης και επιτυχίας. Άριστος στις σπουδές σημαίνει επιτυχημένος στην εργασία; Δίνει προβάδισμα η ακριβή εκπαίδευση; Επαγγέλματα του μέλλοντος. Τι δουλειά θα κάνετε το 2030 και τελικά, ποιες δουλειές θα μας πάρουν τα ρομπότ; Ακόμα, αποκλειστική προδημοσίευση αποσπάσματος της πολυαναμενόμενης βιογραφίας του Ίλον Μασκ σχετικά με τα σκληρά παιδικά του χρόνια που τον διαμόρφωσαν.

Κάθε Κυριακή η «Καθημερινή» έχει κάτι για όλους!

Γαστρονόμος Σεπτεμβρίου: Το τεύχος που κάνει το μαγείρεμα παιχνιδάκι! Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Γαστρονόμος», «Κ»-1

Ο σεπτεμβριάτικος Γαστρονόμος είναι το Εύκολο Τεύχος της χρονιάς! 92 συνταγές, ιδέες και μυστικά για να κάνουμε τη ζωή μας απολαυστικά απλή στην κουζίνα! Τεχνικές και προτάσεις για να γίνει το μαγείρεμα μόνο απόλαυση!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα τηγάνι!

Το σκεύος πασπαρτού, το πιο απλό και εύχρηστο στην κουζίνα! Πίτες πλούσιες και πίτες άζυμες, κρεατικά, πουλερικά, ζυμαρικά και λαχανικά γίνονται παιχνιδάκι, κι όλα αυτά μέσα σε ένα τηγάνι!

Μαθήματα μαγειρικής για… φοιτητές!

Πέρασες στην αγαπημένη σου σχολή στην περιφέρεια και θα μείνεις μόνος για πρώτη φορά; Καλό το ντελίβερι και τα ταπεράκια που θα σου στέλνει η μαμά με το ΚΤΕΛ, αλλά μόνος σου θα φτιάξεις νοστιμιές που θα λατρέψεις! Η Νένα Ισμυρνόγλου σού δείχνει πώς θα ετοιμάσεις απίθανα και εύκολα πιάτα, από πίτσες της στιγμής μέχρι κεσαντίγιας, παϊδάκια κοτόπουλου και τα πιο αφράτα και νόστιμα μπιφτέκια.

Γυρίσατεεεεεε;

Εύκολη προσαρμογή στην καθημερινότητα με πέντε πλούσια και πανεύκολα σαλατογεύματα για το γραφείο και το σπίτι, για να επανέλθουμε στους ρυθμούς μας όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Η χύτρα επιστρέφει δριμύτερη

Κρέας σε 40 λεπτά; Όσπρια σε μισή ώρα; Ναι, η χύτρα ταχύτητας μαγειρεύει γρήγορα αλλά το ξέρατε ότι μια ολόκληρη γκάμα φαγητών γίνονται στη χύτρα απίθανα νόστιμα; Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει γίδα βραστή χωριάτικη, λεμονάτο μοσχάρι, χοιρινό με χόρτα, κρεατόσουπα, κοτόσουπα, οσπριόσουπες και πολλές ακόμα συνταγές στη χύτρα και έγιναν λουκούμι!

Παστίτσιο σε 20 λεπτά;

Κι όμως, γίνεται! Ο Χριστόφορος Πέσκιας πιάνει κλασικές και μπελαλίδικες συνταγές της ελληνικής κουζίνας και τις ετοιμάζει στην πιο εύκολη εκδοχή τους χωρίς να τους στερεί το παραμικρό σε νοστιμιά!

Όλα μπλουμ! Ενα σκεύος, 16 συναρπαστικά πιάτα

Η τέχνη του να μαγειρεύεις από το πιο απλό μέχρι το πιο πληθωρικό φαγητό με μόνο ένα σκεύος. Από γίδα στιφάδο ροδίτικη και τσίλι κον κάρνε, μέχρι μελωμένα φθινοπωρινά μπριάμ, μοσχαρίσια κότσια και πλούσια τουρλού λαχανικών.

Και ακόμα:

Νόστιμα πιάτα με μόλις 3 υλικά, συνταγές στη στιγμή έτοιμες σε 15 λεπτά, πλούσια, χορταστικά αλλά πανεύκολα σαλατοφαγητά για το γραφείο ή το σπίτι και συναρπαστικά αλλά πανεύκολα γλυκά που κάνουν τη ζαχαροπλαστική παιχνιδάκι! Και, φυσικά, το Συνταγολόγιο Σεπτεμβρίου με τις πιο εύκολες και νόστιμες και εύκολες καθημερινές συνταγές για να απαντάμε εύκολα στο φλέγον ερώτημα «τι να μαγειρέψω σήμερα;».

Στον Γαστρονόμο που κυκλοφορεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου με την «Καθημερινή».

Ιστορίες εκπαίδευσης και επιτυχίας – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Γαστρονόμος», «Κ»-2

Αποκλειστική προδημοσίευση ενός αποσπάσματος της πολυαναμενόμενης βιογραφίας του Ίλον Μασκ σχετικά με τα σκληρά του παιδικά χρόνια που τον διαμόρφωσαν.

Συνέντευξη με τον Γουόλτερ Άιζακσον, τον διασημότερο βιογράφο στον κόσμο, ο οποίος μιλάει για όσα τον γοήτευσαν στη νομπελίστρια βιολόγο Τζένιφερ Ντάουντνα στο τελευταίο του βιβλίο και όσα έμαθε δίπλα στον Έλον Μασκ ετοιμάζοντας το επόμενο.

Μια έρευνα για το μυστηριώδες ταξίδι του ανθρώπου για να αποκτήσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Είναι η μακρά παιδική μας ηλικία το μυστικό της εξελικτικής μας επιτυχίας; 

Η απόκτηση του διπλώματος ενός Μaster Sommelier θεωρείται μια από τις πιο απαιτητικές διαδικασίες, απαιτεί γνώσεις και αφοσίωση ετών. Ο Λευτέρης Χανιαλίδης είναι ο πρώτος Έλληνας που τα κατάφερε και μας λέει την εμπειρία του. 

Άριστος στις σπουδές σημαίνει επιτυχημένος στην εργασία; Δίνει προβάδισμα η ακριβή εκπαίδευση; Ζητήσαμε από έντεκα ανθρώπους καταξιωμένους στον τομέα τους να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους.

Επαγγέλματα του μέλλοντος: Τι δουλειά θα κάνετε το 2030; Ποιοι τομείς αναπτύσσονται; Και, τελικά, ποιες δουλειές θα μας πάρουν τα ρομπότ;

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT